Zomers schaatsplezier bij Sportoase Groot Schijn

Sportoase Groot Schijn en Stad Antwerpen zijn trots en verheugd ook dit jaar opnieuw zomerijs aan te kunnen bieden aan alle ijsliefhebbers. Zowel de recreatieve funbaan als de grote wedstrijdpiste zullen de volledige zomerperiode open en beschikbaar zijn voor alle sporters en recreanten. Dus.... when in doubt, ICE SKATE it out!  Wij zien jullie graag deze zomer voor de beste afkoeling en extra veel schaatsplezier! 

111 extra dagen verkoeling, sport, ontspanning en ijsplezier!

Iedereen is welkom. Clubs als de Sportoase Antwerp Phantoms, Ice Diamonds Antwerp, LearnToSkate, Antarctica Skate Wilrijk en andere kunnen blijven trainen. Onze “huis-professionals” en toprijders, zoals Loena Hendrickx, Nina Pinzarrone en Lindsay van Zundert, kunnen zich verder perfectioneren binnen de extra mogelijkheden die geboden worden. Scholen en bedrijven kunnen curling-events en -tornooien boeken. Verjaardagsfeestjes blijven mogelijk in alle kleuren en vormen. En ook de individuele recreant, van jong tot oud, zal zich kunnen komen uitleven tijdens de blokken publiek schaatsen die elke dag worden vrijgehouden. Met of zonder discoverlichting.

Maatschappelijk ecologisch

Wij zijn trots ijs te kunnen aanbieden en beide pistes open te houden in de zomer. Dat is mede te danken aan de allernieuwste ecologisch-doordachte koelingstechnieken en een energiebeheersings- en monitoringsysteem. Hierdoor kan Sportoase de hallen op een ecologisch verantwoorde manier koel houden en het ijs in perfecte staat, zelfs wanneer er buiten hogere temperaturen heersen.

Sportoase
Sportoase Kidsparty Zeemeermin

Een coole party
op het ijs van Groot Schijn?

Al glijdend je verjaardag vieren? Dat kan in Sportoase Groot Schijn! 's Lands grootste en meest moderne complex vormt de ideale locatie om je verjaardag te vieren. Beleef samen met je vrienden schaatsplezier op onze ijsbaan met discobol of glij samen van ons doldwaze glijbanen in het zwembad. Alles is mogelijk in Groot Schijn. Ontdek hier al onze formules. 

Reserveer hier jouw feestje in Groot Schijn!

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit