Word redder bij Sportoase!

DUIK JIJ MEE IN EEN NIEUW AVONTUUR?

Een job met 100% werkzekerheid en toffe arbeidsvoorwaarden? Jazeker, ze bestaat! Meer zelfs, met onze redderscursussen in samenwerking met RedFed zorgen wij voor een A tot Z opleiding, waarbij we jou alle kneepjes van het reddersvak leren. En het beste van allemaal: wij financieren jouw volledige opleiding.

Red jezelf dus van een saaie job en word redder bij Sportoase.
Waar wacht je nog op?

21/04 - 22/06 | Sportoase Montaignehof Lanaken

Montaigneweg 1, 3620 Lanaken

Schrijf je hier in

01/07 - 14/07 | Sportoase Hallebad Halle

Nederhem 35, 1500 Halle

Schrijf je hier in

15/07 - 27/07 | Sportoase Zwem.com Oudenaarde

Prins Leopoldstraat 91, 9700 Oudenaarde

Schrijf je hier in

05/08 - 18/08 | Sportoase Philipssite Leuven

Philipssite 6, 3001 Leuven

Schrijf je hier in

10/08 - 01/09 | Sportoase Elshout Brasschaat/Schoten

Zwembadweg 7, 2930 Brasschaat

Schrijf je hier in

26/10 - 17/11 | Sportoase De Lo Heist-op-den-Berg

Lostraat 70 A, 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven

Bijscholing: 02/06/2024 | Sportoase De Lo Heist-op-den-Berg

Lostraat 70A, 2220 Heist-op-den-Berg

Schrijf je hier in

Bijscholing: 22/12/2024 | Sportoase De Lo Heist-op-den-Berg

Lostraat 70A, 2220 Heist-op-den-Berg

Schrijf je hier in

Tijdens je traineeship leer je het beroep van redder helemaal van binnenuit kennen. Je volgt een intensief trainingsprogramma (64 lesuren) met theorie, maar vooral praktijkgerichte oefeningen op het droge en in het water.

In ruil voor jouw drive en inzet financieren wij je volledige opleidingstraject en krijg je de kans om via onze interne redderscursus het diploma van ‘Hoger Redder’ te behalen. Na een succesvolle beëindiging krijg je de functie van ‘Hoger Redder’ bij Sportoase toegewezen.

Image

Snel groeiend bedrijf met enorm veel doorgroeimogelijkheden

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers. Heb jij ook ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be! 

We practice what we preach met sporten op de werkvloer

Als medewerker van Sportoase geniet jij van sporttijd tijdens je werkuren. Deze sporttijd staat mee ingepland in je uurrooster en zal altijd gevrijwaard blijven, zelfs tijdens extreem drukke periodes. Zo maken wij allemaal samen onze gezondheidsmissie als fitste bedrijf van België waar!

We belonen je met extra vakantiedagen als je sport

Niet alleen tijdens, maar ook na je werkuren ondersteunen we je maximaal om te sporten. Als medewerker mag je immers 24 op 7 gebruik maken van al onze faciliteiten. Maar de allerleukste extra die je van ons krijgt, is dat we je belonen met vakantiedagen naarmate je bij ons sport. 

We zetten in op een betere work-life balance

Als medewerker van Sportoase geniet je van een beter work life balance door een persoonlijk werkrooster.Je zoon of  dochter afzetten op/ophalen van school, in de voormiddag gaan sporten, eens naar de tandarts,… we zijn ons bewust dat het voor jou belangrijk is om alles gecombineerd te krijgen. Dankzij een persoonlijk werkrooster in variabele uren, krijg je een goed evenwicht tussen werk en privé.


Ander nieuws & acties