Over Sportoase

Voor jouw gezondheid

Van zwembaden, healthclubs, wellnesszones, sportzalen, klimmuren, voetbalvelden tot zelfs ijsbanen, bij Sportoase hebben we het allemaal. Steevast uitgerust met de beste materialen en bemand door de beste professionals. Zo streven we 362 dagen per jaar onze missie na om gans België gezonder te maken, met zowel de beste bewegingsfaciliteiten alsook de beste voeding, dankzij onze partnerships met Technogym en Foodmaker.

Voor jouw sportinfrastructuur

Sportoase zorgt voor een evenwichtig samenwerkingsverband met klanten, opdrachtgevers en partners. Daarbij zijn we steeds gericht op het welzijn, de lokale noden en de doelstellingen van de opdrachtgever en de individuele bezoeker. Elk Sportoase-centrum wordt op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke situatie binnen een PPS-structuur. Daarin zijn we met onze 18 vestigingen, verspreidt over het ganse land, de fiere marktleider.

Image

4 miljoen bezoekers per jaar

Jaarlijks verwelkomen we maar liefst 4 miljoen bezoekers die bij ons aan hun gezondheid komen werken. Een getal dat jaarlijks blijft groeien.

Alles onder 1 dak

Bij Sportoase werken we niet alleen aan een gezond lichaam, we zorgen ook voor een gezonde geest. Naast een uitgebreid sport- en ontspanningsaanbod, staan we ook garant voor persoonlijke begeleiding door topcoaches, gezonde voeding, en blessurepreventie- en revalidatie coaching.

Image

“Sportoase is meer dan alleen sport. We zijn een plek waar sport, ontspanning, vrije tijd en mensen samenkomen met een aanbod op maat van zowel topsporters als families. We streven maximale toegankelijkheid na, gekoppeld aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Veiligheid, comfort en duurzaamheid staan hierbij voor ons steeds centraal. Maar bovenal willen we echt zorgen voor een gezondheidsboost bij al onze leden. Sporten bij Sportoase betekent dat je gebruik kan maken van een ontspannings- en gezondheidspakket, van A tot Z, van Analyse van je gezondheid tot Zwemplezier zonder zorgen.

"Veiligheid, comfort en duurzaamheid staan voor ons steeds centraal. Maar bovenal willen we echt zorgen voor een gezondheidsboost bij al onze leden."

We streven in al onze centra dan ook maximale toegankelijkheid na, gekoppeld aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Die garantie bieden we je zwart op wit. Of het nu is om records te verbreken, of gewoon om je amuseren, wij hebben alles in huis om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. In alle kwaliteit, in alle comfort en in alle vertrouwen. Vertrouwen dat bevestigd wordt door onze 4 miljoen jaarlijkse bezoekers. Vertrouwen dat bevestigd wordt door het ISO-certificaat voor kwaliteit en veiligheid, dat wij als enige in onze sector wisten te bemachtigen. Diezelfde resultaatsverbintenis mag je ook bij ons verwachten, wanneer je bij ons werk wil komen maken van je gezondheid.

Jouw Health Experience bij Sportoase

Sporters beleven meer. En zeker diegenen die lid zijn bij Sportoase. Na 16 jaar onafgebroken streven naar perfectie, zijn we uitgegroeid naar meer dan een zwembad- of sporthaluitbater. We zijn een partner in jouw leven geworden. Vergroeid in je dagelijkse activiteiten. Je helpende hand in je zoektocht naar meer geluk en gezondheid. We zijn samen met jou en al onze geweldige medewerkers uitgegroeid tot ware kampioenen in datgene wat we het beste kunnen: werk maken van onze gezondheid en immuniteit, steevast in alle veiligheid, comfort en vertrouwen.

Lees hier alles over jouw Health Experience bij Sportoase

This image for Image Layouts addon

Michaël Schouwaerts,
algemeen directeur
"Voor onze gezondheidsdroom gaan we bijzonder ver"

"Bij Sportoase willen we op een bijzonder toegankelijke manier sport, beweging en ontspanning – en dus ook gezondheid – aanbieden. Dat begint bij onze openingsuren: wij zijn 7 dagen op 7 open, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, en dat 362 dagen per jaar. We zijn bovendien ook toegankelijk voor iedereen: jong en oud zijn welkom voor recreatie, sport en ook topsport. We zijn er zelfs voor mensen die specifieke aandacht nodig hebben. Dat werkelijk iedereen kan ontspannen, sporten en aan zijn of haar gezondheid werken, is onze grote droom en we gaan bijzonder ver om die te verwezenlijken."

Bekijk het interview

Vacatures

Deel jij onze gezondheidspassie? En wil je er graag zelf actief aan meewerken? Check dan zeker onze vacatures en word zo mee lid van de #SportoaseFamily. 

Ontdek onze vacatures


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen