Toegankelijkheid bij Sportoase

Een trouwe partner vormen voor ieders gezondheid. Met die filosofie voor ogen zorgen we bij Sportoase voor een thuis voor iedereen. Aan dat commitment hechten we dan ook bijzonder veel belang in onze dagdagelijkse werking. Hoe dat nastreven van die missie beleidsmatig bij ons allemaal in elkaar zit, lees je op deze pagina.

Zo vormt Sportoase een toegankelijke partner
voor alle sporters

Wist je dat onze medewerkers speciale opleidingen krijgen van G-sport Vlaanderen om te zorgen voor een optimale sportbeleving van al onze leden? Ontdek in deze video hoe wij op deze manier op een professionele en fijne manier werk weten te maken van ieders gezondheid en welzijn.

Zo dragen we zorg voor ieders sportbeleving

Laat niets je in de weg staan

We voorzien steeds parkeerplaatsen dicht bij de ingang, beschikken over liften in het gebouw, speciale installatie die minder mobiele mensen te water kunnen laten en tal van andere nuttige voorzieningen voor extra comfort voor alle sporters.

European Disability Card

Sportoase gebruikt verschillende formules. Op die manier is Sportoase betaalbaar voor iedereen. Zo ontvang je korting op vertoon van de European Disability Card.

Meer dan een lach

Behalve met een lach, staan onze medewerkers ook steeds klaar met een helpende hand. Zo maken onze baliemedewerkers je graag wegwijs binnen het sportcentrum, helpen onze redders of coaches je met alle plezier tijdens je zwembad- of fitnessbezoek en staan onze onderhoudsmedewerkers steeds voor je klaar. 

Beweegbare bodem

Heel wat van onze zwembaden zijn uitgerust met een beweegbare bodem. Op die manier maken we het zwembad toegankelijk voor alle doelgroepen.
Wil je graag meer hierover weten? Neem dan gerust contact op met jouw Sportoase-vestiging!

Altijd een Sportoase in jouw buurt

Met 7 vestigingen verspreid over gans België is er vrijwel steeds een Sportoase in jouw buurt. En dankzij onze voortdurende groei, zal dit gegeven enkel en alleen maar versterken!

Ontdek al onze locaties

362 dagen per jaar

Wist je dat Sportoase slechts 3 sluitingsdagen kent? Op Nieuwjaarsdag, Pasen en Kerst sluiten we de deuren. Op alle andere dagen staan onze deuren voor jou open!

Ontdek onze openingsuren

Enkele voorbeelden uit onze centra

Sponsoring Athletes for Hope
Samen brengen we iedereen aan het bewegen

Sportoase steunt al sinds jaar en dag het geweldige project van Marc Herremans. Met zijn Athletes for Hope-team, sponsoren we 13 jonge sportieve talenten uit 4 verschillende sporttakken. Telkens de atleten uit het team een vooropgesteld sportief doel weten te behalen, stort Sportoase een vast bedrag dat rechtstreeks gebruikt wordt voor de ontwikkeling van een staprobot voor kinderen met ruggenmergletsels of spierziektes. Zo wisten we allemaal samen al een bedrag van 60.000 euro bij elkaar te sporten.

Sportoase is enorm trots deel te mogen uitmaken van dit geweldige project, waarbij we ook de komende jaren de atleten van het team van Marc Herremans onvoorwaardelijk zullen blijven aanmoedigen en ondersteunen. Dankzij dit mooie partnership brengen we dan ook letterlijk en figuurlijk dankzij sport in beweging. Een kernwaarde, waar wij als gezondheidspartner enkel en alleen maar trots kunnen zijn. zullen er alles aan doen om knappe prestaties neer te zetten.

Lees meer over dit partnership

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen