Klantendienst

Heb je vragen in verband met Sportoase of heb je een suggestie voor een Sportoase centrum? Dan kun je contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier. We streven ernaar je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Voor u ons contacteert vragen we zeker even een kijkje te nemen naar onze FAQ.

 

Graag je Sportoase vestiging aanduiden.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Invalid Input
Dit is een verplicht veld.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Aub een geldig emailadres invullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Vink aub even aan dat je geen robot bent.

 

Algemene voorwaarden Sportoase   -   Online Dispute Resolution-platform van de Europese Commissie

FAQ

Vragen over hoe jouw bezoek bij Sportoase eruitziet na de nieuwe versoepelingen van de Veiligheidsraad? Dan lossen wij die op deze pagina graag voor jou op!

Waarschijnlijk wel! Sportoase is 362 dagen per jaar open! Enkel op Nieuwjaarsdag, Pasen en Kerst sluiten we de deuren. Op officiële feestdagen is Sportoase open tot 18u00.

Neen. In de zwembaden van Sportoase is enkel aanpassende zwemkledij toegelaten.

Heel wat! Sportoase is een oase van rust, de ideale uitvalsbasis voor je zwemtraining en een zwemparadijs voor kinderen! Steeds voorzien we een minimum van 2 banen (voor Sportoase Veldstraat geldt er een minimum van 1 baan) waar u baantjes kan trekken. Tijdens de schoolvakanties organiseren we het fantastische Zwemfestijn en met regelmaat organiseren we leuke activiteiten! Volg ons op Facebook en/of Twitter, zo ben je steeds mee met onze agenda!

Wanneer u uw kind online inschrijft voor de Sportoase Zwemschool, ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging per mail. Vanaf dat ogenblik staat je kindje op onze wachtlijst. Wanneer uw kind bij de eerstvolgende lesperiode kan aansluiten, nemen onze medewerkers persoonlijk contact met u op. Uiteraard kan u steeds aan de balie van uw Sportoase-zwembad informeren op welk plekje je kind staat.

Indien u de eigenaar bent van een lidkaart van onze fitness en/of groepslessen*, kan u onbeperkt sporten in al onze fitnesscentra. De beurtenkaarten of abonnementen voor onze zwembaden zijn echter beperkt tot het zwembad waar u de kaart aankocht. Al onze zwembaden beschikken over andere faciliteiten en hanteren dan ook andere tarieven.

*met uitzondering van Sportoase Veldstraat

Fitnessen bij Sportoase kan vanaf 16 jaar!

Kinderen die de leeftijd van 10 jaar bereikt hebben, mogen alleen komen zwemmen! Kinderen jonger dan 10 jaar dienen in het gezelschap te zijn van een persoon ouder dan 18 jaar. Ongeacht zwemniveau en/of diploma.

Opgelet: voor Sportoase Veldstraat (Antwerpen) hanteren we een leeftijdsgrens van 14 jaar. Indien je 14 jaar of ouder bent, mag je hier alleen het zwembad betreden.

Momenteel beschikt Sportoase over 14 operationele centra, verspreid over heel België. Op onze homepage zie je een mapje en kan je makkelijk een Sportoasecomplex bij jouw in de buurt terugvinden!

De tarieven van onze fitness zijn geheel afhankelijk van uw wensen, doelen en onze lopende promoties. Het is daarom onmogelijk deze online correct weer te geven. We vragen u dan ook even binnen te springen in één van onze fitnesscentra, een coach kijkt dan graag welke formule jouw het meest voordeel biedt. Uiteraard is dit bezoekje geheel vrijblijvend!

Sportoase is fun, ontspanning, even helemaal weg! Bovendien zetten wij in op uw gezondheid dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van fitness. Onze coaches zorgen steeds voor professionele begeleiding, zodat u gemotiveerd blijft je doel te behalen! Sportoase vormt zo veel meer dan de basis en zorgt steeds voor meer. Veel meer!