Tarieven

De tarieven voor Sportoase zijn opgedeeld in:

Instap

Deze betaal je éénmalig (zolang jouw lidmaatschap ononderbroken loopt of na afspraak met onze lokale verantwoordelijke in functie van een tijdelijke training of een onvoorziene onderbreking). Hierin zit het lidmaatschap, begeleiding* en de lidkaart. Je krijgt ook steeds een mooie sporttas cadeau!

* Bij de aankoop van je eerste fitness-abonnement, maak je in de fitness onmiddellijk een afspraak om jouw persoonlijk fitnessprogramma vast te leggen. Wat deze test juist inhoudt, kan je vrijblijvend opvragen bij een van de fitnessinstructeurs.

Maandbedrag

De tarieven zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen en onze eventuele promoties. We vragen je dan ook even binnen te springen in een fitness van jouw keuze, één van onze coaches bekijkt graag welke formule jouw het meeste voordeel biedt!

Kennismakingskaart

Wil je eerst proeven van al wat Sportoase te bieden heeft? Dan kan je éénmalig een kennismakingskaart aankopen voor slechts €20!
Deze kaart bevat 4 proefbeurten waarmee je groepslessen kan volgen, zwemmen of kan komen fitnessen!
Wanneer je kennismakingskaart leeg is en je beslist een abonnement te nemen, ontvang je bovendien €20 korting op de instapkosten!

Algemene voorwaarden

Beurtenkaarten en abonnement zijn persoonlijk en vooral bedoeld als extra tegemoetkoming voor trouwe klanten. Hierdoor zijn ze onderhevig aan een geldigheidstermijn, afhanklijk van het type en de inhoud. 

De gezinskaart geeft recht op 20 beurten voor gezinsleden op eenzelfde domicilie.

Een 10-beurtenkaart is 6 maanden geldig. 

Onnodig betalen, contracten met kleine lettertjes, een onpersoonlijke benadering!?

Niet bij Sportoase!

Bij Sportoase leggen we de nadruk op een persoonlijk, aangepast abonnement, waarbij we op voorhand duidelijk de betaalwijze aan je uitleggen. Geen onverwachte verrassingen, geen ingewikkelde procedures bij Sportoase wanneer je jouw abonnement wenst op te zeggen.

Niet meer in de mogelijkheid te sporten? Overmacht kan steeds voorkomen. bespreek uw situatie met jouw fitness-coach en we bekijken graag wat wij voor jou kunnen doen!