Fit4Summer met Sportoase

Ga fit de zomer in dankzij ons Fit4Summer gezondheidstraject. Zes weken begeleiden wij jou richting jouw doelen en maken we efficiënt werk van je gezondheid. Zie jezelf week na week verbeteren met de praktische tips and tricks van onze professionele coaches en word de beste versie van jezelf. 

Dit kan je van ons allemaal verwachten
met Fit4Summer!

6 weken
voor maar 90 euro
zwart-op-wit resultaten met gezondheidsanalyse
blijf sporten aan exclusief voordeeltarief nadien

Toegang tot fitness en zwembad

Maak met Fit4Summer werk van je ganse lichaam in al onze faciliteiten. Geef het beste van jezelf in onze fitness of neem een verkwikkende workout in het zwembad, met Fit4Summer kan het allemaal!

Persoonlijke gezondheidsanalyse

Je persoonlijke trainingsschema wordt opgesteld na een wetenschappelijke gezondheidsanalyse van je lichaam. Zo meten we de sterktes en zwaktes van je lijf van A tot Z en maken we doelgericht en efficiënt werk van jouw gezondheid!

Professionele begeleiding van topcoaches

Bij Sportoase kan je rekenen op tips en feedback van echte toppers in hun vakgebied. Al onze coaches zijn hoog gediplomeerde ervaringsdeskundigen die jou te allen tijde bijstaan met de juiste raad en daad.

Wekelijkse tips & tricks in je mailbox

Niet alleen in de fitness of het zwembad voorzien we je van de nodige tips and tricks, ook tot in de huiskamer zorgen we voor de nodige extra tools met onze wekelijkse mailings boordevol interessante weetjes.

Voedingsadvies op jouw maat

Een gezonde geest in een gezond lichaam krijg je niet enkel door goed te trainen, maar ook door goed te eten. Daarom voorzien we ook de nodige lekkere recepten voor een gezonde maaltijd op jouw maat.

De smaak van het sporten volledig te pakken gekregen?

Blijf dan vooral doorgaan met bewegen en geniet van een exclusieve korting. Zo geniet je van 100% korting op jouw instapkost wanneer je na Fit4Summer een abonnement aankoopt bij Sportoase.

Jouw 6 weken gezondheidstraject

Week 1

Focus op de basis

Tijdens de eerste week leggen we de basis waarop we gedurende 6 weken gaan verder bouwen. De totale traningsduur in week blijft dan ook beperkt tot ongeveer 50 minuten, waarin we afwisselend met enkele basiskrachtoefeningen de grote spiergroepen gaan triggeren en voorbereiden op zwaardere trainingen. Ook op vlak van cardio starten we met een rustige opbouw. 

Week 1

Week 2

Opbouw van kracht en uithouding

Tijdens de tweede week kan je een lichte stramheid gaan voelen in je spieren, maar dat is absoluut normaal en zeker geen reden tot paniek. Met dit trainingsschema zorgen we immers voor een verantwoorde opbouw van zowel je musculair alsook je cardiovasculair systeem. Zo drijven we het aantal sessies bij de krachtoefeningen op en verlengen we ook de cardiotrainingen in tijdsduur. 

Week 3

Versteviging van de spieren

Bij het starten van week 3 voel je jezelf ongetwijfeld een pak fitter en sterker worden en raak je steeds meer vertrouwd met de oefeningen. Het ideale moment dus om nog wat extra te gaan poweren met extra krachtoefeningen. We schroeven tijdens deze week weliswaar het aantal herhalingen terug, maar verhogen het trainingsgewicht. Een aanpassing die je zeker zal voelen tijdens je workout. Cardiovasculair blijven we ook onderhoudende oefeningen doen, maar de focus ligt grotendeels toch op de aanmaak en versterking van je spieren. 

Week 3

Week 4

Toename van cardiotrainingen

Ondanks de gecontroleerde opbouw van de voorbije weken, kan het zeker zijn dat je opnieuw wat lichte stramheid in je spieren ondervindt. Daarom laten we tijdens deze week heel doelbewust het krachtvolume wat zakken. Op die manier kan de progressie die we hebben opgebouwd tijdens week 3 optimaal inwerken voor maximaal resultaat. Het cardiovolume neemt tijdens deze week wel opnieuw toe tot het niveau van week 2. Hiermee is de stijgende trend van de laatste drie weken ingezet.

Week 5

Naar een hoger niveau

Je spieren zijn optimaal hersteld en klaar om zwaardere belasting aan te kunnen. Zo verhogen we terug zowel het aantal reeksen als ook het gewicht. Onderschat deze extra reeks zeker niet. Ze zorgen ervoor dat je duurtijd van je krachtprogramma gevoelig wordt opgedreven. Deze extra reeks zal dus voor extra vermoeidheid zorgen. Vanaf deze week neemt dus niet alleen het volume van de cardiosessie toe, met iets langere sessies en pittigere intervals, maar dus ook die van het krachtgedeelte.

Week 5

Week 6

Volumetoename qua kracht en cardio

De laatste week van je Fit4Summer-programma. We volgen hierbij dezelfde trend als vorige week en gaan voor volumetoename in beide segmenten. Het gevoel dat je nu ervaart bij trainingsbeleving is in de verste verte niet te vergelijken met wat je de eerste 3 weken ondervond. Je tikt tijdens deze trainingsweek dan ook voor de eerste keer de 90 minuten effectieve beweegtijd aan.

Cardio
Kracht
Cardio
Kracht
Cardio
Kracht
Cardio
Kracht
Cardio
Kracht
Cardio
Kracht

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit

Schrijf je hier in

En geniet van ons exclusieve gezondheidspakket! Inschrijven kan van 1 mei tot en met 31 mei 2024.

Graag je Sportoase vestiging aanduiden.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Aub een geldig emailadres invullen.
Invalid Input
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Invalid Input
Invalid Input
Vink aub even aan dat je geen robot bent.

Ander nieuws & acties