Zo zorgen wij voor een veilig bezoek aan Sportoase Groot Schijn

Veiligheid, comfort en vertrouwen, het zijn de drie pijlers waarop onze organisatie gestoeld is in het professioneel aanbieden en faciliteren van sport- en ontspanningsfaciliteiten. Om die waarden extra kracht bij te zetten, slaat Sportoase Groot Schijn de handen in elkaar met politie Antwerpen. Zo vormen we niet alleen een trouwe partner op vlak van jouw gezondheid, maar ook op vlak van jouw veiligheid. 

Vertoon van identiteitskaart voor individuele bezoekers

Indien je geen houder bent van een abonnement of beurtenkaart bij Sportoase, vragen we je vriendelijk om je identiteitskaart klaar te houden om deze te kunnen laten controleren bij het inchecken aan onze balie. 

Korter op de bal spelen bij inbreuken op onze gedragscode

In samenwerking met politie Antwerpen zal er kordaat opgetreden worden tegen overtredingen van onze gedragscode. Personen onder invloed of personen/groepen die de orde verstoren, dan wel een gevaar opleveren voor de veiligheid, zullen zo de toegang ontzegd worden. 

Naleving van hygiënische regels voor aansluitende zwemkledij

Daarnaast vragen we omwille van hygiënische redenen aan al onze bezoekers om te komen zwemmen in een aansluitende zwembroek. Zo garanderen we een cleane en propere zwemomgeving voor iedereen. Indien je niet beschikt over een aansluitende zwembroek, kan je deze altijd aankopen aan onze balie. 

Bekijk ons volledige interne reglement voor een veilige zwemsessie in Sportoase Groot Schijn

Lees meer

100% kwaliteitsgarantie
Als enige in de sector beloond met veiligheid en kwaliteitslabel

Veiligheid, comfort en vertrouwen. Het is niet alleen een baseline waar we bij Sportoase graag mee uitpakken, het is ook iets dat we op de meest kwalitatieve manier aanbieden aan al onze bezoekers. Het feit dat wij als enige in onze sector voor het zevende jaar op rij het ISO-certificaat wisten binnen te halen, onderstreept dat nog eens te meer. Zo vormen wij al jaar en dag de veilige en kwaliteitsvolle thuis voor topsporters, (fanatieke) recreatieve sporters en gezinnen.

 

Lees meer over het ISO-certificaat

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit