Sportoase ziet veilige werking voor het zevende jaar op rij bekroond worden met ISO-certificaat

Veiligheid, comfort en vertrouwen. Het is niet alleen een baseline waar we bij Sportoase graag mee uitpakken, het is ook iets dat we op de meest kwalitatieve manier aanbieden aan al onze bezoekers. Het feit dat jij, samen met 4 miljoen andere bezoekers, jaarlijks onze centra komt bezoeken om aan je gezondheid te werken, bewijst dat. Het feit dat wij als enige in onze sector voor het zevende jaar op rij het ISO-certificaat 9001:2015 voor kwaliteits- en veiligheidsgarantie wisten binnen te halen, onderstreept dat nog eens te meer. Hiermee tonen we andermaal aan dat Sportoase de maatstaf vormt binnen de sector als jouw trouwe partner voor sport- en beweegplezier, ter stimulering van jouw gezondheid en immuniteit.

Met grote trots mogen we ook dit jaar het internationaal geroemde ISO-certificaat in ontvangst nemen, als bewijs van onze veilige en kwaliteitsvolle operationele werking. Het is een erkenning die ons extra deugd doet en ons nog meer sterkt in ons vertrouwen voor een mooie sportieve en gezonde toekomst, want zelfs na het bijzonder uitdagende coronajaar, wisten we samen met al onze medewerkers de rug te rechten en konden we het hoofd bieden aan alle perikelen die het verdomde virus soms met zich teweegbracht. De drive in onze nooit aflatende missie om sport en gezondheid hand in hand te laten gaan, werd eerder dit jaar al eens beloond door de toekenning van het nationale testevent voor fitness, waarin we dankzij de implementering van ons AIR-systeem, de deur richting een totale heropening voor fitnesscentra wisten open te zetten. Diezelfde drive wordt nu nog extra beloond en in de verf gezet, dankzij het ISO-certificaat.

Image
Image

Wat is ISO?

Als uitbater van een geweldig scala aan sportfaciliteiten, streven we in de eerste plaats altijd de glimlach van onze klanten na. Voor Sportoase vormen kwaliteit en plezier, samen met veiligheid en hygiëne, dan ook de twee belangrijkste pijlers in onze operationele werking. De glimlach van de klant en de dagelijkse (positieve) feedback zijn voor ons hierin de belangrijkste kwaliteitscontrole. Al deze zaken worden ernstig en op de meest spoedige manier opgevolgd binnen onze organisatie.

Dankzij de meer dan 4 miljoen jaarlijkse sporters die bij Sportoase over de vloer komen, beschikken we over een zeer uitgebreide variëteit aan dagdagelijkse bezoekers en hebben we ook een breed spectrum aan feedback, zowel subjectief als objectief. Om van daaruit een globale en algemene conclusie te kunnen trekken, heeft het ISO enkele normen op papier gezet, die als vaste kwaliteitslijnen zijn gaan fungeren binnen de objectieve beoordeling van de geleverde kwaliteit en veiligheid binnen een bedrijf. Het testen en monitoren van deze kwaliteitsnormen bij Sportoase worden onder andere uitgevoerd door de maandelijkse beoordelingsrapporten van een onafhankelijk onderzoeksbureau dat Mystery Shoppers naar al onze sites stuurt, door interne audits en KPI-metingen te analyseren én door periodieke externe audits te realiseren in samenwerking met SGS, wereldleider op het gebied van inspecties, controles, analyses en certificering.

7 jaar op rij de maatstaf voor veiligheid en kwaliteit

Voor het zevende jaar op rij wist Sportoase hierin een uitstekend rapport te behalen, wat resulteerde in een hernieuwde uitreiking van het ISO-certificaat. Deze professionele equivalent van de glimlach van een klant, laat ook ons met een grote smile op ons gezicht uitkijken naar een mooie toekomst. Het behalen van het ISO-certificaat is voor ons dan ook geen eindpunt. De dagelijkse tevredenheid van klanten blijft het belangrijkste streefdoel in onze werking. En daarvoor gaan wij, samen met al onze geweldige medewerkers, altijd die ene stap verder. Dag na dag, week na week en maand na maand. Geloof ons vrij, het streven naar perfectie bij Sportoase, stopt zelfs niet na het behalen van een achtste ISO-certificaat.


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen