Sportoase zwemschool

Lesniveau's

Van babyzwemmen tot coole orka

In al onze vestigingen bieden we dezelfde geweldige en kwalitatieve zwemlessen aan. Voor de allerkleinsten hebben we al vanaf 6 maanden babyzwemmen. Dit is de perfecte manier om je kindje op een leuke en veilige manier aan water te laten wennen. Bovendien versterkt het de band met je kind, dus ideaal om als papa en mama samen met je baby te doen. Babyzwemmen zorgt ook voor een betere motorische ontwikkeling. Alleen maar voordelen dus!

Ontdek hier de verschillende niveau's van onze zwemschool. 

We hebben 10 groepjes, elk met hun eigen doelen om te behalen. En bij het behalen van deze doelen horen natuurlijk ook beloningen! Na elk behaald niveau krijgt je kind een diploma en gedurende het hele zwemschooltraject worden de kinderen verwend met leuke cadeautjes.

Ontdek doormiddel van onze handige vragenlijst in welke groep je kind het best start.
Klik hier voor de niveaukeuze-hulp
inschrijven zwemschool

Inschrijven

Wil je meteen inschrijven voor de zwemschool? Leuk! dat kan je hier meteen doen.

Tijdens de schoolvakanties bieden we vaak vakantiecursussen aan. Door een dagelijkse opvolging leert uw kind nog sneller zwemmen!. Klik hier om in te schrijven voor de vakantiecursus.

 

Schrijf je kind in voor de zwemschool
Lesniveau's

Ook voor volwassenen

Ook voor volwassenen is er plaats in de Sportoase Zwemschool

Van watergewenning tot stijlverbetering van je zwemslagen. Alle leeftijden helpen we verder. Onze professionele lesgevers helpen je eventuele angst overwinnen of schaven je techniek bij zodat je nog vlotter doorheen het water beweegt.

Via de individuele website van jouw Sportoase-vestiging ontdek je het uurrooster. Dit gaat om hetzelfde document als dat van de zwemschool voor kinderen.

Schrijf je hier in als volwassenen

Traject Sportoase Zwemschool

Voor elk behaald niveau een leuk cadeau

Bij de Sportoase Zwemschool willen we kinderen niet enkel op de veiligste manier scholen tot echte zwemkampioenen, maar ook op de leukste manier. Daarom voorzien we bij elk zwemniveau en leuk afstudeercadeau voor onze gediplomeerde zwemmertjes. Een overzicht van die leuke cadeaus per zwemniveau ontdek je op onderstaande afbeelding. 

Image