Leren op niveau

De kinderen krijgen 1x per week les van gediplomeerde lesgevers. De niveaugroepjes variëren van 8-10 kindjes, waarbij de lesgever individuele accenten legt en persoonlijke sturing geeft aan het leerproces. Gebruik deze online tool om je juiste lesniveau te bepalen.

Je kind is jonger dan 1 jaar. Samen wil je graag wat quality time doorbrengen in het zwembad en leuke spelletjes spelen.

Je kind is jonger dan 2 jaar en een echte waterrat in wording. Met hulp van mama of papa leert hij/zij zich behelpen in het water.

Samen gingen jullie al enkele keren naar het zwembad. Je kind springt vol vertrouwen in het water als je hem/haar opvangt en durft zelfs al even onder water te gaan!

In het diepe water springen is voor je kindje geen probleem. Ook enkele tellen drijven op zowel buik als rug lukken aardig goed! Je kind beleeft vooral plezier in het water en zoekt zonder probleem naar speelgoed onder water.

Je kind voelt zich als een vis in het water en kan zonder te aarzelen voorwerpen opduiken, pijlen op buik en rug en al zelfstandig voortbewegen op buik en rug met hulpmiddelen.

Je kind leert de verschillende zwemstijlen: schoolslag, rugslag en ook al de beginselen van crawl. Watertrappen met hulp begint ook al te lukken.

10 meter schoolslag en rugslag vormen geen probleem. Ook crawl begint stilaan te lukken. De ademhaling tijdens het zwemmen heeft je kind ook onder de knie.

Je zoon of dochter is al een echte zwemmer en slaagt er in enkele meters onder water te zwemmen en enkele meters crawl af te leggen. Ook 25m schoolslag én rugslag lukken goed. Naast deze vaardigheden lukt het ook om een aardige afstand met kleren te zwemmen en aan watertrappen wordt plezier beleefd.

Schoolslag, rugslag, geen probleem, makkelijk 50 meter! Crawl begint ook aardig te lukken voor een 10-tal meter. Onder water zwemmen lukt ook al over een lange afstand.

Je hebt een echte Coole Orka in huis! Je kind kan maar liefst 100m schoolslag en 100m rugslag zwemmen en 25m crawl zonder problemen, maar ook de startduik, eendenduik, 1 minuut watertrappen en 50m zwemmen met kledij vormen geen problemen.

Je zwemniveau:

Babyzwemmen

Meer info

Je zwemniveau:

Peuterzwemmen

Meer info

Je zwemniveau:

Hummeltjes

Meer info

Je zwemniveau:

Miniratjes

Meer info

Je zwemniveau:

Maxiratjes

Meer info

Je zwemniveau:

Minidolfijntjes

Meer info

Je zwemniveau:

Gekke Garnalen

Meer info

Je zwemniveau:

Dappere Duikertjes

Meer info

Je zwemniveau:

Megadolfijnen

Meer info

Je zwemniveau:

Coole Orka's

Meer info