Sportoase Pro

Als professioneel of hobby- sporter ben je bij Sportoase helemaal thuis! Heb je een specifiek doel voor ogen zoals een deelname aan een triathlon,  de Antwerp 10Miles,  Marathon of de beklimming van de Mont Ventoux?

Wat jouw doel ook is wij begeleiden je naar de finishlijn.

Sportoase Running & Cycling Team

In verschillende van onze vestigingen kan je terecht in een uniek Running en/of Cycling team.

Zo organiseren we wekelijkse trainingssessies onder begeleiding van onze topcoaches. Zij zullen je prestaties naar een (nog) hoger doel brengen.

Sportoase Healthclub

Sportoase Healthclub

Bij Sportoase Healthclub kan je je laten begeleiden naar eender wel persoonlijke sportdoel!

We starten met een uitgebreide gezondheidsanalyse, conditietest op de fiets en een persoonlijk gesprek. Op basis hiervan stellen we een volledig uitgewerkt plan op maat voor jou op.

Dit wordt voortdurend geëvalueerd en aangepast waar nodig. Samen verbeteren we jouw sportprestaties!

Meer info
Baantjes zwemmen

AQUA SPORTS

Geen betere sport voor je conditie en gewrichten dan baantjes zwemmen.

Ontdek hier alvast de do's en de don'ts voor ervaren en minder ervaren baantjes zwemmers

Meer info
Indoor Cycling

Indoor Cycling

Ben jij een fervente buitensporter of fiets je in teamverband? Zet dan ook tijdens de wintermaanden je training verder met Indoor Cycling. Tijdens het seizoen is deze sportles een mooie aanvulling op je trainingen. 

Via een scherm kan de lesgever je perfect monitoren en worden je prestaties en hartslag weergegeven. De ultieme ervaring voor vele sporters want in onze laatste nieuwe vestigingen werken we met een "black box experience" voor de spinninglessen.

Nog een innovatie die ervoor zal zorgen dat jouw doelen nog sneller realiteit worden is FTP cycling. Ontdek hier wat dit juist inhoudt.

Meer info