Sportoase Outdoor: Aanbod en uurroosters

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kregen we allemaal datgene waar we zolang naar hebben liggen smachten: groen licht. Groen licht om terug te mogen gaan sporten, groen licht om terug werk te mogen maken van onze gezondheid en immuniteit. Wij bij Sportoase zijn alvast helemaal klaar om jullie coronaproof te ontvangen en daarbij hebben we een heleboel leuke outdoor-workouts voor jullie in petto vanaf maandag 26 april

 Klik dus snel op jouw Sportoase-vestiging en ontdek het huidige uurrooster.

Reserveren voor je outdoorworkout kan vanaf vrijdag 23 april -9u00

Reserveer je outdoor workout!

 

Heb je vragen over Sportoase Outdoor? Check dan onze FAQ. 

Image

Sportoase

Philipssite

Leuven

Download uurrooster

Sportoase

Elshout

Brasschaat/Schoten

Download uurrooster

Sportoase

Eburons Dome

Tongeren

Download uurrooster

Sportoase

Veldstraat

Antwerpen

Download uurrooster

Sportoase

Duinenwater

Knokke-Heist

Download uurrooster

Sportoase

Ter Heide

Rotselaar

Download uurrooster

Sportoase

Champ de la Lune

Braine-le-Comte

Download uurrooster

Sportoase

be-MINE

Beringen

Download uurrooster

Sportoase

Stede Akkers

Hoogstraten

Download uurrooster

Sportoase

Hallebad

Halle

Download uurrooster

Sportoase

Montaignehof

Lanaken

Download uurrooster

Sportoase

Schiervelde

Roeselare

Download uurrooster

Sportoase

Wilsele-Putkapel

Wilsele

Download uurrooster

Sportoase

De Lijster

Londerzeel

Download uurrooster

Sportoase

De Lo

Heist-op-den-Berg

Download uurrooster

FAQ

 • Wat is Sportoase Outdoor?

Dat is een pakket van outdoor trainingen die Sportoase aanbiedt tijdens de sluitingsperiode van de fitness. Dit is momenteel de enige trainingsvorm (naast onze sportzwembaden) die we live en fysiek mogen aanbieden gezien de huidige coronamaatregelen.

 • Hoeveel personen mogen er deelnemen aan een Outdoor workout?

Maximaal 25 personen, inclusief trainer.

 • Moet ik een mondmasker dragen?                                                                                     

Tijdens de les hoeft u geen mondmasker te dragen, voor en na de les is dit wel verplicht.

 • Waar vinden de workouts plaats?

De sessies worden buiten gegeven, in de directe omgeving van je Sportoase vestiging. Meld je bij aankomst eerst even aan bij de balie om je reservatieticket af te halen. Je coach zal je nadien op het afgesproken uur komen ophalen aan de voordeur van onze site, waarna jullie samen naar de pop-up outdoor trainingslocatie zullen gaan. Waar mogelijk voorzien we tenten zodat bij de meeste weersomstandigheden de les kunnen laten doorgaan

 • Wat moet ik meennemen?

Zorg eerst en vooral voor gepaste outdoor kledij. We hopen dat de weergoden ons tijdens elke training gunstig gezind zullen zijn, maar tijdens de eerste lentemaanden kan een extra trainingsvestje met lange mouwen toch ook best praktisch zijn om buiten te sporten. Hou er ook rekening mee dat er omwille van de coronamaatregelen geen kleedkamers ter beschikking zullen zijn en dat je ook zelf je eigen flesje water of sportdrank moet voorzien. Voor het overige voorzien wij alles om te zorgen voor een veilige workoutsessie met oog voor Healthy Distance en voldoende ontsmettingsmogelijkheden.

 • Waaruit bestaan de Sportoase Outdoor workouts?

Ons programma biedt een evenwichtige mix tussen conditietraining en spierversteviging. Voor een gedetailleerd overzicht van ons aanbod kan je altijd de verschillende uurroosters van onze Sportoase-centra checken.

 • Wat kost het?

Sportoase-leden kunnen gebruik maken van een voordeeltarief bij aankoop van het Sportoase Outdoor-abonnement. Daarvoor betaal je 22,50 euro. (enkel aan te kopen door huidige leden) DIt abonnement is 1 maand geldig na aankoop.

Daarnaast bieden we ook de optie om een deelnameticket te kopen voor één workoutsessie voor 7,50 euro en een tienbeurtenkaart, goed voor – uiteraard – tien workoutsessies, voor de prijs van 75 euro. Deze laatste twee formules zijn ook beschikbaar voor niet-Sportoase-leden.

 • Waar en wanneer kan ik zo’n abonnement/ticket kopen?

Het Sportoase Outdoor-abonnement voor leden is vanaf 23 april verkrijgbaar aan de balie van jouw Sportoase vestiging.

Ook de tienbeurtenkaart kan je aanschaffen na een bezoek aan onze balie, maar is daarnaast ook online verkrijgbaar in onze webshop vanaf 23 april 9u.(als je reeds een account hebt). Vanaf die dag kan je eveneens een eenmalig deelnameticket aanschaffen in diezelfde webshop==> https://reserveer-online.sportoase.be/

Opgelet; aankopen en reservaties voor Sportoase Veldstraat(Antwerpen) kunnen enkel ter plaatse of telefonisch 03/290.55.55

 • Ik heb een abonnement/ticket gekocht, wat nu?

Proficiat! Je kan jezelf nu inschrijven voor een workout naar keuze via ons online reservatiemodule en dan verheugen wij ons nu al op jouw komst! Reservatie is namelijk verplicht

 • Wordt mijn bestaande beurtenkaart/abonnement automatisch geactiveerd               

Neen, zo blijft je huidige beurtenkaart/abonnement bevroren totdat al onze indoor faciliteiten terug mogen opstarten. Wil je voor een outdoorles wel je huidige beurtenkaart gebruiken? Dat kan, maar hiervoor passeer je eerst even langs onze balie. Heb je een combi of all-in abonnement? Dan blijft je abonnement bevroren tot alle indoorlessen terug mogen doorgaan. Je kan enkel deelnemen aan een outdoorles door een voordeelabonnement aan te kopen of een éénmalige ticket. Je abonnement terug opstarten is niet mogelijk.

 • Moet ik reserveren?                                                                                                                       

Ja dit is verplicht en dit kan via de webshop en/of telefonisch

https://reserveer-online.sportoase.be/

 • Wanneer vindt de eerste workout plaats?

Maandag 26 april gaan we er samen weer tegenaan! Bekijk de uurrooster van jouw gekozen vestiging.

 • Wat in geval van slecht weer?   

De meeste lessen gaan gewoon door op de meeste locaties wordt ook een tent voorzien. Is het weer toch te slecht, dan word je op voorhand door ons verwittigd. In dat geval behoud je ook je les indien je deze had gereserveerd met een beurtenkaart en wordt deze niet van je totaal aantal beurten afgetrokken.

 • Biedt elke Sportoase vestiging een outdoor aanbod aan?

Neen, Enkel in Sportoase Zwem.com ( Oudenaarde) bieden we dit niet aan in de 15 andere vestigingen wel


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen