Sportoase - Redders

IEDEREEN REDDER BIJ SPORTOASE

Zie jij een rol als ambassadeur wel zitten? Wil jij deel uitmaken van een fantastisch team, in een leuke en dynamische omgeving? Ben je iemand die de bezoekers op een ontspannen, veilige en sportieve manier hun wil sport wil laten beoefenen? Dan ben je bij Sportoase aan het juiste adres! 

Jouw hoofdtaak is de veiligheid garanderen van iedereen in en rond het zwemwater. Naast het feit dat je een ervaren zwemmer bent, kan je kalm blijven en snel handelen in een eventuele noodsituatie. Elke maand word je bijgeschoold zodat je steeds mee bent met de laatste nieuwe reddingstechnieken.

Naast het garanderen van de veiligheid zorg je voor een leuke en nette zwemomgeving voor iedereen. Je bewaakt het zwembadreglement en zorgt ervoor dat dit door iedereen in en rond het water wordt opgevolgd.

Redder zijn bij Sportoase betekent meer dan enkel zitten en kijken, want bij ons krijg je ook echt de kans om je verder te ontwikkelen.

Heb je nog geen reddersdiploma? Geen probleem! Sportoase biedt zelf verschillende redderscursussen aan. Klik hier voor alle info

Image

Sportoase is marktleider in België in het bouwen en exploiteren van sportcentra in samenwerking met steden en gemeenten. Vandaag heeft Sportoase al 20 operationele vestiginen en 3 in realisatiefase

Sportoase beschikt over een topteam van maar liefst 500 collega's, maar door onze voortdurende groei, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste collega's! Ben jij diegene die we zoeken? Check it out! 


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen