Shop till you drop in onze nieuwe webshop

Hier is hij dan, de Sportoase webshop! We zijn verheugd om jou te verwelkomen in onze digitale winkel, waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan sportartikelen, accessoires en zelfs trendy vrijetijdskledij. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd zodat je ze kan gebruiken tijdens je Sportoase bezoek, op vakantie, op kantoor of gewoon gezellig thuis. 

We voorzien voor jong en oud een breed aanbod aan producten: vrijetijdskledij, zomerse accessoires, cyclingoutfits en items die je Sportoase ervaring naar een hoger niveau tillen. Met slechts een paar klikken op de knop kan je op elk moment van de dag je favoriete items bestellen, zonder je eigen huis te moeten verlaten. 

Dankzij onze betrouwbare partners kan je veilig online shoppen, bieden we je verschillende betaalopties en worden de bestellingen aan huis geleverd! 

TIP: ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor een verjaardag, speciale gelegenheid of gewoon een leuke verrassing! Gepersonaliseerde items zullen snel beschikbaar zijn, wat een top cadeau! 

Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje in onze gloednieuwe webshop! 
Hou de shop ook goed in de gaten want er worden nog meer items aan toegevoegd. 

Image

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties