Vanaf 9 juni kan het weer allemaal

 

Noteer het alvast met rood in uw agenda en omcirkel het een paar keer. Woensdag 9 juni wordt de dag waarop we onze deuren volledig heropenen en weer massaal aan onze gezondheid kunnen werken in alle comfort, veiligheid en vertrouwen, want daar staan wij als partner van jouw gezondheid 24 op 7 garant voor.

In tussentijd staat de deur bij Sportoase al op een kier, met onder andere Sportoase Break Out, onze aqualessen en onze geopende sportzwembaden. Een exacte planning van wat er wanneer net allemaal toegankelijk zal zijn, ontdek je verderop op deze pagina.

Volledige heropening Sportoase

Wat kan er allemaal bij Sportoase en vanaf wanneer?

26 april 2021

Nu al open en beschikbaar: Sportzwembaden en Break Out

Momenteel is wat het zwemgedeelte betreft het sportbad in al onze vestigingen geopend. Reserveren voor een verkwikkende zwembeurt kan alvast hier

 

Wat groepslessen betreft organiseren wij momenteel iedere dag outdoor-workouts met Sportoase Break Out. Ons volledige aanbod hierin ontdek je hier

26 april 2021

17 mei 2021

17 mei | Start aqua-groepslessen

Vanaf maandag 17 mei komt daar nog eens een rijkgevuld aanbod aan aqua-groepslessen bij. De uurroosters hiervan komen weldra online te staan, als ook het speciale reservatieysteem hiervoor. 

9 juni 2021

9 juni | de volledige heropening

9 juni wordt dan de dag om met rood in jouw agenda te gaan omcirkelen in jouw agenda. Dan zetten we deuren van onze fitnesszalen, recreatiebaden en groepsleszalen weer wagenwijd open voor jullie allemaal. Meer praktische info hierover volgt snel. 

9 juni 2021


Ander nieuws & acties