Zaterdag 2 oktober opent Sportoase Groot Schijn voor het eerst zijn deuren om 10u30

Pre-sales sportoase fitness deurne

Pre-sale Sportoase Groot Schijn

Zo lanceren we vanaf vandaag een exclusieve promotie voor de gloednieuwe fitness van Sportoase Groot Schijn. Naast een heus zwemparadijs met zowel een groot sportief gedeelte als een superfun recreatiegedeelte en de ijsbanen zal er ook een STATE OF THE ART Fitness aanwezig zijn. 

In deze fitness die we de Sportoase Healthclub noemen sta jij als lid centraal, we luisteren naar jou en zorgen ervoor dat we samen gestelde doelen behalen. We starten steeds met een uitgebreide HEALTSCHAN (gezondheidsanalyse) en gesprek, onze kwalitatieve coaches werken dan samen met jou een beweeg- en zelfs voedingsplan uit. Eens gestart met sporten evalueren we om de 6 weken jouw trainingsschema in functie van jouw noden. Er zal ook steeds een coach op de vloer aanwezig zijn.

Om de start van deze gloednieuwe fitness te vieren maar ook omdat september de uitgelezen kans is om te starten met fitnessen bieden we je nu al de mogelijkheid om te starten aan exclusieve promoties.

Maak nu een afspraak!

Image

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties bij Sportoase Groot Schijn!

Ongeldig e-mailadres.

Zaterdag 2 oktober is iedereen welkom om vanaf 10u30  (tot 18u) Sportoase Groot Schijn voor en achter de schermen te komen ontdekken.

Zeker een uitstapje waard!

Ontdek hier het programma van de dag ( animatie en demolessen)

OP zondag 3 oktober kan er effectief gesport worden.

 

Opening Sportoase Groot Schijn

Zaterdag2 oktoberVIP-opening

van 10u30 tot 18u

De opening van Sportoase Groot Schijn zal gepaard gaan met een groot festijn. Tijdens de VIP-opening op zaterdag 2 oktober zullen alle gasten getrakteerd worden op tal van animaties, krijg je zowel een blik voor als ook achter de schermen tijdens de rondleiding doorheen 's lands grootste gezondheidscomplex en kan je al een eerste keer proeven van ons ruime sport- en bewegingsaanbod tijdens enkele demolessen. 

van 8u tot 18u

Daags na de VIP-opening, zetten we onze deuren helemaal wagenwijd open, om op zondag 3 oktober de eerste echte dag boordevol sport en beweging te laten plaatsvinden. Van dan af aan kan je jouw gezondheid meer dan ooit stimuleren, want in ons nieuwe gezondheidsparadijs hebben wij het meest uitgebreide gamma waarmee je je eindeloos kan blijven amuseren. 

Zondag3 oktobereerste dag sporten

De pers zag alvast dat het goed was

Als generale repetitie voor de rondleiding op de VIP-opening, gaf algemeen directeur van Groep Sportoase, Michaël Schouwaerts, de pers alvast een eerste inkijk in wat Sportoase Groot Schijn allemaal in petto zal hebben vanaf 2 oktober. 

Werken in Sportoase Groot Schijn?

Lijkt Sportoase Groot Schijn jou naast een geweldige sportplek ook een hele fijne werkplek te zijn? Check dan zeker eens onze openstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Sportoase Family!

vacatures bij Sportoase


Ander nieuws & acties