SAVE THE DATE! Zaterdag 2 oktober opent Sportoase Groot Schijn voor het eerst zijn deuren

Image

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties bij Sportoase Groot Schijn!

Ongeldig e-mailadres.

Er werd online de laatste maanden haast even vaak gespeculeerd over de kansen van de Rode Duivels op het EK, als over de mogelijke openingsdatum van Sportoase Groot Schijn. Nu het antwoord op die eerste vraag gekend is, maakt ook die tweede prangende vraag al zijn geheimen kenbaar. Op zaterdag 2 oktober opent s' lands grootste en nieuwste gezondheidsparadijs voor het eerst z'n deuren tijdens een spectaculaire VIP-opening. Daags nadien op zondag 3 oktober, zal er voor het eerst op grote schaal gesport kunnen worden. 

Opening Sportoase Groot Schijn

Zaterdag2 oktoberVIP-opening

van 10u30 tot 18u

De opening van Sportoase Groot Schijn zal gepaard gaan met een groot festijn. Tijdens de VIP-opening op zaterdag 2 oktober zullen alle gasten getrakteerd worden op tal van animaties, krijg je zowel een blik voor als ook achter de schermen tijdens de rondleiding doorheen 's lands grootste gezondheidscomplex en kan je al een eerste keer proeven van ons ruime sport- en bewegingsaanbod tijdens enkele demolessen. 

van 8u tot 18u

Daags na de VIP-opening, zetten we onze deuren helemaal wagenwijd open, om op zondag 3 oktober de eerste echte dag boordevol sport en beweging te laten plaatsvinden. Van dan af aan kan je jouw gezondheid meer dan ooit stimuleren, want in ons nieuwe gezondheidsparadijs hebben wij het meest uitgebreide gamma waarmee je je eindeloos kan blijven amuseren. 

Zondag3 oktobereerste dag sporten

De pers zag alvast dat het goed was

Als generale repetitie voor de rondleiding op de VIP-opening, gaf algemeen directeur van Groep Sportoase, Michaël Schouwaerts, de pers alvast een eerste inkijk in wat Sportoase Groot Schijn allemaal in petto zal hebben vanaf 2 oktober. 

Werken in Sportoase Groot Schijn?

Lijkt Sportoase Groot Schijn jou naast een geweldige sportplek ook een hele fijne werkplek te zijn? Check dan zeker eens onze openstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Sportoase Family!

vacatures bij Sportoase


Ander nieuws & acties