Een antwoord op al uw vragen!

TIJDELIJKE AANPASSING OPENINGSUREN RECREATIE

Vanaf maandag 9 januari voor Leuven, Antwerpen (Groot Schijn) & Roeselare  openen we ons recreatiebad op weekdagen minder vroeg, tijdens weekends en vakantiedagen blijven de openingsuren behouden. Concreet zal het recreatiebad op 4 van de 5 weekdagen openen van 16u tot 21u en op woensdag van 13u tot 21u. 

De beschikbaarheid van de andere activiteiten zoals instructiebad, sportbad, school- en clubzwemmen, de zwemschool en de fitness blijft onveranderd en deze blijven geopend tussen 8u en 22u gedurende de week en van 8u tot 18u in het weekend.

In overleg met de betrokken gemeentebesturen geldt de tijdelijke maatregel in de recreatieve zwembaden van Groep Sportoase in Antwerpen (Groot Schijn), Roeselare, Oudenaarde en Leuven. 

Na evaluatie was deze tijdelijke maatregel in Sportoase Elshout (Brasschaat/Schoten), Sportoase Duinenwater (Knokke-Heist) en Sportoase Hallebad (Halle) niet meer van toepassing. 

 

 

FAQ

 

In welke sites van Sportoase is het recreatiebad geopend vanaf 16u?

De aanpassing van de openingsuren is van toepassing in de Sportoase te  Philipssite Leuven, Schiervelde Roeselare en Groot Schijn Antwerpen.

Wat zijn de aangepaste openingsuren bij Sportoase?

Alle sportbaden, instructiebaden, fitness en andere faciliteiten blijven dagelijks beschikbaar vanaf 8u, ook in Leuven, Roeselare en Groot Schijn Antwerpen.

De recreatieve delen van deze laatst vernoemde sites zullen alle dagen beschikbaar zijn op:

               Weekdagen 16u-21u

               Woensdag 13u-21u 

               Weekend  8u – 18u

               Vakantiedagen 8u – 22u

Betreft dit een tijdelijke maatregel?

Ja, deze maatregel zal op regelmatige basis geëvalueerd worden in samenspraak met de betrokken partijen.

Wat als ik wil komen zwemmen met een groep of school?

Buiten de normale openingsuren blijven onze baden, ook de recreatiebaden, beschikbaar voor evenementen en grotere groepen, neem voor de mogelijkheden en juiste afspraken contact met de Sportoase site van je keuze.

Wat gebeurt er als ik een groepsles wil volgen tijdens de sluiting van een recreatiebad?

Alle groepslessen gaan gewoon door volgens schema, ook de groepslessen die in het water plaatsvinden

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement/beurtenkaart niet meer kan gebruiken omdat ik enkel voor 16u kan komen zwemmen?

De sportbaden zijn nog steeds onverminderd en dagelijks vanaf 's ochtends geopend. De recreatiebaden zijn ook nog dagelijks geopend dus je kan zeker nog elke dag van je zwembeurt genieten.

Indien er echt problemen ontstaan omdat je enkel tijdens de voormiddag kan komen zwemmen, vraag dan in de site waar je lid bent om met het centrummanagement te spreken. Zij kunnen dan samen met jou naar een gepaste oplossing zoeken.

A-KAART

Zo doe je jouw voordeel met de A-kaart van de Stad Antwerpen. 


FAQ

 

Haal alles uit jouw bezoek aan de Stad Antwerpen en aan ons centra in Sportoase Groot Schijn en Sportoase Veldstraat. Met de A-kaart krijg je toegang tot verschillende diensten van de stad en spaar je punten voor fijne voordelen en kortingen. Kortom met één A-kaart haal je alles uit ’t stad én je sportbeurt. 

De A-kaart geeft je eenvoudig toegang tot heel wat diensten van de stad Antwerpen, waaronder onze zwembaden in Groot Schijn en de Veldstraat. het zwembad: de A-kaart is je toegangspas voor de Antwerpse zwembaden. Met een A-kaart spaar je punten die je kan inruilen voor kortingen en extra voordelen. Zo vormt de A-kaart een persoonlijke voordeelkaart, helemaal op maat. Wie het financieel moeilijker heeft, krijgt met het kansentarief meteen ook het goedkoopste tarief.

 

Zo spaar je punten

  • Elke A-kaartlocatie heeft haar eigen A-kaartzuil.
  • Houd de A-kaart enkele seconden voor de aangeduide plaats op de zuil. Na de 'biep' hebt u 1 punt gespaard.
  • Op het schermpje verschijnt uw punten- en bonnentotaal.

Wanneer sparen?

  • Telkens u geniet van het aanbod op een A-kaartlocatie, kan u 1 punt sparen (1 bezoek = 1 punt).
  • In de bibliotheek spaart u 1 punt per week, in de cultuurcentra spaart u voor of na de voorstelling of activiteit en maximum 1 punt per dag, op alle andere A-kaartlocaties en activiteiten spaart u 1 punt per dag.
  • Tussen 2 spaaracties zit altijd minimum 1 uur, over alle locaties heen.
  • De A-kaart is persoonlijk, sparen doet u dus enkel met uw eigen A-kaart.

 

*opgelet, beurtenkaarten van Sportoase Veldstraat zijn enkel geldig in het wedstrijdbad van Sportoase Groot Schijn.