Sportoase Youth

Ben je 12 tot 15 jaar, wil je fit worden of blijven? Nieuwe vriendjes en vriendinnen leren kennen? Of gewoon zwemmen, dansen of fitnessen in een coole omgeving? Dan zit op deze YOUTH pagina helemaal juist.

Youth Fitness

Fitnessen zonder begeleiding wordt aan niemand aangeraden maar al zeker niet aan jongeren en kinderen onder de 16 jaar.  Het lichaam is volop in groei waardoor het niet verstandig is om aan krachttraining te doen.

Maar Sportoase kan een gezonde levensstijl vanaf jonge leeftijd enkel maar aanmoedigen, daarom organiseren we in elke vestiging met een Sportoase Healthclub, Sportoase Youth Fitness voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar!

Dit is een fitnesstraining maar onder volledige en constante begeleiding van een gespecialiseerde coach.

Aquafun

Aquafun

We hebben ook heel wat leuke activiteiten en FUN elementen voorzien in het water voor onze jongeren. Ontdek onze glijbanen, het zwemfestijnprogramma en zoveel meer op onze AQUA-Fun pagina.

Meer info

Discozwemmen

Een zwemfeestje op muziek en met leuke discolichten? Dat kan, zo organiseren we regelmatig op vrijdagavond DISCOZWEMMEN in onze verschillende vestigingen. Wij zorgen voor de DJ, zorg jij mee voor de sfeer?

Neem contact op met jouw Sportoase vestiging voor het programma.

Aquafun

Klimmuur

In Sportoase Philipssite (Leuven) kan je terecht voor heel wat klimplezier.

Zo bieden we speciale jeugdlessen aan en ook verjaardagsfeestjes zijn mogelijk met de klimmuur als hoofdactiviteit.

Sport en plezier verzekerd.

Meer info