Sportoase Senior

Heb jij al wat meer levenservaring? Sportoase geeft u graag een heleboel tips en aanraders om in beweging te blijven.

Sporten en beweging zorgt ervoor dat je lichaam maar ook je geest langer jong blijft. Met ons aanbod kan iedereen aan de slag op een gezonde en verantwoorde manier!

Seniortime

Met seniortime geniet je van een totaalpakket aan beweging zowel in als uit het water! We bieden de beste begeleiding en coaches en zorgen voor een rustige en aangepaste aanpak zodat we de spieren en gewrichten niet gaan overbelasten.

Nadien kan je met al je nieuwe vrienden nagenieten van een tasje koffie of lunch in de O-Brasserie-Café

Meer informatie over seniortime in jouw Sportoase-vestiging?  Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel ons.

AquaFit

Aquafit is een groepsles in het water, we werken aan de conditie en gebruiken de weerstand van het water voor de krachttraining.

We passen de intensiteit van deze les aan aan een iets ouder publiek. Bovendien is deze les niet belastend voor de gewrichten en maken eventuele blessures geen kans!

 

 

Sportoase Healthclub

Sportoase Healthclub PLUS

 

Bij Sportoase Healthclub, kan je terecht voor een gezondheids- en fitnessprogramma op maat. Verantwoord en gezond sporten start namelijk met een degelijke begeleiding.

We starten met een uitgebreide gezondheidsanalye, conditietest en goed gesprek. Jouw persoonlijke coach stelt dan samen met jou en op basis van jouw wensen en doelen een persoonlijk bewegingsprogramma op. 

Meer informatie
Yoga

Yoga, Pilates & BBB

 

Dit zijn groepslessen die voor elk niveau toegankelijk zijn. Wil je starten met sporten en doe je dit liever niet alleen dan zijn deze groepslessen ideaal.

 

Meer informatie