UitPAS bij Sportoase

De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart waarmee je niet alleen punten kan sparen in ruil voor leuke extra's, maar die ook extra korting biedt voor wie dit kan gebruiken. Op tal van plaatsen kan je een UiTPAS kopen voor maximaal 5 euro. 

Heb je jouw UitPAS op zak? Benut deze handige kaart dan optimaal bij jouw bezoek aan Sportoase! 

Toon je UitPAS bij binnenkomst aan onze baliemedewerker tijdens de registratie van je zwembezoek en spaar zo punten.De uitpas kan wel enkel geregistreerd worden indien deze Sportoase site gelegen is in een UitPAS regio. (zie UiTPAS | Activiteiten in de regio)
Elke zwemactiviteit binnen Sportoase is goed voor 1 punt.

In alle UiTPAS-regio’s kan je jouw punten over alle deelnemende organisaties heen inruilen voor iets leuks, zoals een cadeautje of een extra korting. Bij Sportoase geniet je zo bijvoorbeeld van een extra zwembeurt of van 5 euro korting op een 10-beurtenkaart in ruil voor 15 gespaarde punten.

UitPAS met kansentarief

Koop je een UiTPAS met een attest van je kansenstatuut (te verkrijgen bij bijvoorbeeld je OCMW of ziekenfonds), dan krijg je korting op de kaart en een voordeelprijs op het lokale UiTPAS-aanbod. Zo krijg je bij Sportoase  80% korting op de zwemtarieven voor volwassen inwoner en volwassen niet-inwoner. Let op, deze korting is enkel geldig voor inwoners van de UITpas-regio van de betrokken site. In sommige sites geldt een restrictie van 1x per maand. Neem contact op met jouw site voor meer informatie. 

Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen