Triatlon komt naar je toe met Tri To Change

Image

Je eigen triatlon of duatlon. Waar jij dat wil.

Nood aan een uitdaging? Wij van Sportoase geven ze je. Samen met onze partners zetten we onze schouders onder de Tri To Change, een multisport festival. Fans van het betere zwem-, fiets- en/of loopwerk zetten maar beter 24 en 25 april in hun agenda.

Wedstrijden in coronatijden, ze zijn haast even schaars geworden als water in de woestijn. Gelukkig komt daar over anderhalve maand verandering in. Samen met Tri To Change en tal van partners boksten we een heus Multisport Festival in elkaar. Het concept is even simpel als coronaproof: iedere deelnemer werkt een parcours af naar eigen keuze en neemt het zo op tegen tal van andere sportievelingen. Noem het gerust een triatlon in je eigen achtertuin.


Tri To Change heeft dan ook als missie om de triatlon- en duatlonsport op een laagdrempelige manier naar iedereen te brengen. Zowel volwassenen, jeugd, G-sporters, newbies als fanatiekelingen vormen de doelgroep. Hen op een inclusieve manier laten kennismaken met de sport vormt de basis van dit concept.

Image
Image

Het competitieve element komt bij de Tri To Change dan ook op de tweede plek. Jezelf overtreffen en uitdagen, daar gaat het om.


Die uitdaging kan je alvast vinden in tal van afstanden, gaande van een korte Fun-triatlon of duatlon tot de volledige Iron Man-afstand voor de echte diehards. Zelfs een relay-versie met je favoriete knuffelcontact behoort tot de mogelijkheden.


Inschrijven voor de Tri To Change kan alvast op www.tritochange.be. Alle winsten van het event gaan integraal naar Belgische G-sporters, dankzij de samenwerking met G- sport Vlaanderen, Parantee Psylos en Ligue Francophone Handisports.

Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen