Sportoase breidt sportcomplex Deurne uit met grootste ijsbaan in België

Met trots kondigt Sportoase officieel de samenwerking met Stad Antwerpen aan m.b.t de uitbating van het nieuwe schaatscomplex in Deurne.

Media berichtten al eerder dat Sportoase de concessie voor realisatie van een nieuwe ijsbaan in Deurne binnenhaalde. Vandaag kan Groep Sportoase nv officieel bevestigen dat Sportoase naast ontwerp, bouw, financiering en exploitatie van het gloednieuwe sport- en zwembadencomplex in Deurne ook de nieuwe ijsbaan in Deurne zal ontwerpen, bouwen en exploiteren.

Sportoase Groot Schijn, de naam van het nieuwe sport- en zwembadencomplex die einde 2018 door de Antwerpenaren zelf werd verkozen, zal binnenkort dus niet enkel de thuishaven zijn voor recreatieve zwemmers of fitnessers maar ook voor schaatsliefhebbers.

Het nieuwe schaatscomplex met maar liefst twee schaatsbanen wordt meteen het grootste van het land.

Zo komt er een grote schaatsbaan van 1800m² met een tribune voor 300 personen en een kleinere schaatsbaan met een oppervlakte van 450m² en gezellige cafetaria.

De ijsbanen zullen worden geïntegreerd in het volledige sportcomplex zodat er een natuurlijke synergie ontstaat tussen alle beschikbare faciliteiten. Het wordt een multi-sportcomplex dat naar uitstraling en invulling alle kernwaarden omhelst waar Sportoase voor staat en dit samengevat in één zin: een plek voor iedereen!


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen

Sportoase - Redders

Iedereen Redder bij Sportoase Zie jij een rol als ambassadeur wel zitten?Wil je deel uitmaken van e...