Sportoase is finalist van de #BeActive Awards

Dit jaar werd Sportoase al één van de Best Workplaces 2023, ontvingen we het Label Sportbedrijf en hier voegen we trots een extra nominatie aan toe. Op 23/11/2023 vonden de prestigieuze #BeActive Awards plaats. Onze nominatie als finalist volgt op een intensieve selectie uit maar liefst 102 inzendingen waarbij Sportoase zich heeft weten te onderscheiden als een organisatie die uitblinkt in het aanmoedigen van werknemers om actief te blijven. Werken bij Sportoase, da's pas een job! En dat is een job in een leuke, veilige en gezonde werkomgeving.

 

Sportoase is finalist van de #BeActive Workplace Award 2023

Naast het benadrukken van het belang van sport op de werkvloer, heeft Sportoase ook andere welzijnsinitiatieven geïntegreerd. Het aanbieden van fruit@work, soup@work, learning@work,… onderstrepen duidelijk de sportieve en gezonde benadering van het bedrijf ten aanzien van het welzijn en de inclusie van al hun medewerkers. Sportoase is één van die finalisten en daar zijn we enorm trots op!

Sportoase

Practice what we preach

Onze medewerkers genieten van sporttijd tijdens je werkuren. Deze sporttijd staat mee ingepland in het uurrooster en zal altijd gevrijwaard blijven, zelfs tijdens extreem drukke periodes. Zo maken wij allemaal samen onze gezondheidsmissie als fitste bedrijf van België waar!

Extra vakantiedagen door te sporten

Niet alleen tijdens, maar ook na de werkuren ondersteunen we onze medewerkers maximaal om te sporten. Als medewerker mag je bij Sportoase immers 24 op 7 gebruik maken van al onze faciliteiten. Maar de allerleukste extra die ze krijgen, zijn de extra vakantiedagen naarmate ze bij ons sporten. 

Doorgroeimogelijkheden

Sportoase is een ambitieus en gezond bedrijf met ambitieuze medewerkers. In 15 jaar tijd groeiden we uit tot de marktleider en werden we de maatstaf in onze sector. Die expansie zette zich ook door bij onze medewerkers. Heb jij ook ambitie en wil je graag kunnen doorgroeien in je job? Dan is Sportoase the place to be! 

Part of the family

Maar liefst 85% van onze collega's geeft aan zich zeer welkom te hebben gevoeld tijdens hun onboarding. Dat is dankzij onze Employer Journey.

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen