Michaël Schouwaerts Algemeen Directeur Sportoase

Sportoase Groep is verheugd te kunnen meedelen dat huidig Operationeel Directeur Michaël Schouwaerts vanaf 1 januari 2019 de taak van Algemeen Directeur voor de ganse groep Sportoase op zich zal nemen. Binnen zijn nieuwe taak wordt Michaël nog steeds ondersteund door Wouter Haegemans als Directeur Business Development en een sterk uitgebouwd operationeel management.

Groep Sportoase gelooft dat deze nieuwe structuur het bedrijf in staat stelt om te blijven groeien als meest toonaangevende referentie en aanbieder van sport- en zwemfaciliteiten in het kader van PPS. Merkbeleving is meer dan ooit het kernwoord en onze boodschap voor de komende jaren.

Met de aanstelling van Michaël als Algemeen Directeur is Sportoase overtuigd dat het als bedrijf én groep klaar is om het jaar 2019 aan te vangen. Een jaar waarin wij ons als groep, als medewerkers, als trouwe leveranciers en als klanten mogen opmaken voor twee grote mijlpalen: de verwelkoming van onze 25 miljoenste bezoeker en de opening van onze 15de site in Londerzeel.


Gepubliceerd in: Blog

Meer blog artikelen