Kom onze Healthy environment ontdekken en vraag je rondleiding aan

1 juni 2021 zal de geschiedenis ingaan als een historische dag. Voor het eerst in 242 dagen werd er opnieuw gesport, gepuft en gezweet in de fitness op het nationale testevent in Sportoase Stede Akkers - Hoogstraten. Deze dag was het resultaat van maanden hard werk achter de schermen, met al onze medewerkers en trouwe partners. Maanden van hard werk, die jij nu mag komen bezoeken én bewonderen, op actieve en sportieve wijze. Kom onze centra voor een dagje bezoeken en ontdek het comfort en de veiligheid van binnen sporten dankzij het AIR-systeem. Kom langs in onze healthy environment en zet zo ook zelf de eerste stap naar een gezonder leven en een versterkte immuniteit. 

Vraag hier je vrijblijvende rondleiding aan

Image

Aftermovie testevent fitness

Het resultaat van vele maanden hard werk achter de schermen, ter verbetering en optimalisering van jouw comfort, vertrouwen en veiligheid, hebben we samengebald in deze 3 ongelooflijk mooie minuten. 3 minuten die toonaangevend zullen zijn voor het fitnessen in de toekomst. Een toekomst waarin binnen het nieuwe buiten wordt dankzij het AIR-systeem. Een toekomst waarin we terug samen werk kunnen maken van onze gezondheid en immuniteit.

We presenteren dit eindresultaat en deze video met ongelooflijk veel trots en met nog meer dankbaarheid naar al onze trouwe partners en medewerkers toe, want zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. The future is ours. The future is healthy. Will you come aboard with us?

De resultaten van het testevent

de invloed van het AIR-systeem op de luchtkwaliteit laat zich duidelijk zien

Algemeen directeur Michaël Schouwaerts overloopt de resultaten van de metingen tijdens het Nationale Testevent voor Fitness op dinsdag 1 juni in Sportoase Stede Akkers - Hoogstraten. De werking van het AIR-systeem was daarin duidelijk zichtbaar in de creatie van een veilige en gezonde sportomgeving. Op geen enkel moment op het event benaderden we nog maar de alarmgrens van 900 PPM, de bovengrens voor wat de overheid voorschrijft als een gezonde luchtkwaliteit voor kantoorruimtes. Zelfs niet wanneer we 60 mensen in de sportruimte toelieten, 22 mensen meer dan het protocol in 2020 voorschreef. 

Ervaar zelf de positieve invloed van onze healthy environment op jouw gezondheid

Al die maanden van hard werk achter de schermen, willen wij nu delen met zoveel mogelijk mensen. Wij willen onze kennis en expertise op het vlak van beweging en gezondheid, ten dienste stellen van iedereen die daar nood aan heeft. Onderzoeken tonen inmiddels aan dat er dat door de aanslepende coronalockdown, intussen heel wat mensen zijn geworden. Daarom zijn wij in de periode van gedwongen sluiting extra hard op het gaspedaal gaan staan, om ons commitment als partner van eenieders gezondheid extra kracht bij te zetten. Dat resulteerde onder andere in de uitrol van een vernieuwend verluchtingssysteem, waarmee we van binnen het nieuwe buiten maakten, maar dat resulteerde ook nog in zoveel meer. Kom de voordelen van sporten en bewegen onder professionele begeleiding ontdekken tijdens een vrijblijvende rondleiding, waarbij u alle facetten van lid zijn bij Sportoase aan den lijve kan ondervinden. 


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen