Glij jezelf naar eindeloos veel zwemplezier

Ben je een glijbaanfanaat in hart en nieren? Dan ben jij bij Sportoase aan het juiste adres! Met onze ruim 25 glijbanen hebben we uren glijplezier voor jou en je familie en vrienden in petto. Kom al onze glijbanen zelf ontdekken en glij deze zomer naar extra veel waterpret!

Ontdek al onze glijbanen

Legenda glijbanen

Van supersnel tot gezellig voor de ganse familie, bij Sportoase hebben we alles in huis voor een ontspannend dagje glijbanenplezier. Ontdek hieronder welke verschillende types we in huis hebben en bekijk in bovenstaande fotoslider waar je welke glijbaan kan terugvinden. 

Snelheid

Een glijbaan op maat van de echte durvers. In dit type glijbaan krijgt je adrenalinelevel zonder twijfel een extra boost!

Looping

Spectaculair en uniek in zijn soort in ons land: de loopingglijbaan. Glij even om je middelpunt heen in deze glijbaan. 

Raceglijbaan

Ready, set, go! Ben jij het eerste aan de finish in deze glijbaan? Vergelijk je tijd met die van je vrienden en alle andere bezoekers. 

Familieglijbaan

Leuk en kidsvriendelijk, dat zijn de twee kernwoorden van onze familie glijbanen. Beleef samen een leuke afdaling richting het zwembad. 

Ontdek al onze faciliteiten voor meer zwemplezier

Beleef jouw ontspannend moment van absolute relaxatie of geef je adrenalinepeil net nog een extra boost in onze spectaculaire glijbanen. Al onze faciliteiten staan volledig tot jouw beschikking voor een aangenaam en verkoelend dagje boordevol sport en ontspanning in alle veiligheid en comfort. 

 

Ontdek ons volledige recreatie aanbod

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij ons AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen