Dries De Bondt wint Sportoase N8 van Brasschaat!

Op woensdag 3 september was het wielrennen boven in Brasschaat!

Dries De Bondt werd op de 3 verschillende disciplines (tijdrijden, puntenkoers en het criterium) steeds tweede. In totaal was dat goed voor de overwinning van de tweede editie van de Sportoase N8 van Brasschaat! Een tweede overwinning zorgt er meteen voor dat De Bondt de met diamanten versierde juweel ter waarde van 20.000€ mee huiswaarts mag nemen!

Met Lars Boom, Iljo Keisse, Oliver Naessens, Tim Merlier en vele anderen kon de organisatie uitpakken met een knap deelnemersveld! Brasschaat werd zo in de watten gelegd met een fantastisch sportief event!
De Bondt was dolgelukkig met zijn tweede overwinning!

Sportoase is trots hoofdsponsor te zijn van dit geweldige evenement. Uniek in de samenwerking is dat er meteen voor 8 jaar(!) een overeenkomst werd ondertekend. Burgemeester Jan Jambon zet de ambities van het gebeuren duidelijk kracht bij en steekt niet onder stoelen of banken dat hij het Belgisch Kampioenschap in 2026 weer naar Brasschaat wil halen. Dat zou dan exact 100 jaar geleden zijn!

DeBondt


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen