Fit in 30 minuten- Dat kan dankzij het BIO-circuit!

In tijden van timemanagement streven we niet alleen in onze werkomgeving naar een zo hoog mogelijke efficiëntie, maar trachten we ook onze sportbeleving zo efficiënt mogelijk in te vullen. Het ultramoderne biocircuit sluit perfect aan bij de noden van de moderne sportieveling!

Na een uitgebreid individueel intakegesprek met een coach kan jouw specifieke doel ingevoerd worden in het programma. Of jouw wensen nu aansluiten bij het aflsankprogramma, het start moving programma, het spierbalansprogramma, het Blijf Jong-programma of het Boost-programma, de manier van werken blijft altijd dezelfde. Je logt gewoon in met je Technogym Device of Fitness trakcer op de Unity Self Console en van daaruit gaat alles vanzelf. De console herkent jouw profiel en dirigeert jou van het ene naar het andere toestel. Weerstand en zithoogte worden automatisch ingesteld en al jouw trainigsdata worden bijgehouden in de wellnesscloud zodat je na je dertig minuten durende training kunt nagaan hoe je erop vooruit bent gegaan.

*Snel en simpel*
*Maximaal efficiënte training*
*Toestellen herkennen jou*
*Duidelijke opvolging*
*30 minuten of minder!*

 

Het Biocircuit kan je nu ontdekken bij:

 

Sportoase Montaignehof, Lanaken
Sportoase Schiervelde, Roeselare

Sportoase De Lo, Heist-op-den-Berg

 

 

Klik hier en vraag meteen jouw vrijblijvende rondleiding aan!


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen