Sterke Peer Triatlon: weer een succes!

Zes van onze atleten verschenen aan de start in Wuustwezel!

Wuustwezel stond weer op zijn kop. Het succesvolle recept van de Sportoase Sterke Peer Triatlon zorgde weer voor een waar volksfeest!
Sportoase-pechvogel van het weekend was Siebe De Winter (hoewel we Stenn Goetstouwers ook een Sportoase-atleet kunnen noemen, sterke Stenn!). Siebe kende een sterk zwemnummer en zat mee op kop, in het fietsen ging het echter mis nadat hij een putje in de weg te laat opmerkte. In zijn val nam hij nog een seingever mee. Zowel Siebes sleutelbeen als schouder waren ontwricht. Einde wedstrijd en recht naar het ziekenhuis. Jammer want er zat vuurwerk in zijn benen! Spoedig herstel, Siebe!

Het was Seppe Verhaert die de eer van het Sportoase Triatlon Team hoog hield. Hij finishte als eerste ploegmaat in Wuustwezel na een sterk nummer! Niet veel later kwam ook Matthias Zülke over de meet, zichtbaar genietend van de prachtige wedstrijd!
Ook de Sportoase Triatlon Team voorzitter Michaël Schouwaerts verscheen weer aan de start in Wuustwezel. Na een aardig zwemnummer, werkte hij een zéér snel fietsnummer af! Misschien iets te snel, maar het wiel lossen wilde hij niet. De benen hadden het even lastig om aan te passen aan het lopen, maar ook hij werkte een knappe wedstrijd af!

We noteren ook het triatlon-debuut van twee nieuwelingen. Zowel Yannick Dierckxsens als Lynn Smolders werkte zondag hun eerste triatlon af! Proficiat, hopelijk smaakt het nu ook naar meer!


Gepubliceerd in: STT Nieuws