Glenn sterk op IM European Championship

Ironman Frankfurt!

Met zijn eeuwige glimlach verdedigde Glenn Vekemans de Sportoase Tri kleuren op de Ironman van Frankfurt!

Zwemmen: 01:05:18
Fietsen: 05:10:03
Lopen: 03:20:24

Er zijn er niet veel die het hem nadoen!

Zelf schreef Glenn volgend verslagje:

Ironman Frankfurt, een beetje gemengde gevoelens. Na 110km fietsen een serieus klopke gehad, vooral van vermoeidheid na een slechte en veel te korte nacht, maar ook door iets te weinig duurtrainingen. Het was 185km en behoorlijk lastige wind. Gezien de pro-atleten er ook 20 minuten langer over deden, hebben we de schade wat beperkt en zijn we op basis-tempo aan de marathon begonnen.
De eerste 2 ronden mooi tempo kunnen houden aan 4'25"/km en de tweede laatste ronden door de drukte steeds opgehouden aan de bevoorrading, tussen de verkoelingen door steeds aan 4'40" kunnen lopen.
Gezien mijn voorbereiding wat beperkt was, mogen we tevreden zijn. Maar een Ironman waar men van wil genieten, vraagt toch net iets meer tijd om je klaar te maken.

Nu vakantie en dan zien we nog welke wedstrijden we gaan inplannen. 1/2 van Knokke en volgende week terug inschrijven voor Ironman Frankfurt 2019. Ik heb besloten om terug met begeleiding te gaan werken. Wat de discipline iets scherper zal moeten stellen naar 2019 toe. En zo hoop ik naar Kona te kunnen reizen!

Proficiat met deze fantastische prestatie, Glenn!


Gepubliceerd in: STT Nieuws