We are the champions! Sportoase wint bedrijvenklassement AG Antwerp 10 Miles

Yes we did it! Voor de zesde keer op rij kronen we ons met Sportoase tot het snelste bedrijf op de AG Antwerp 10 Miles. In een spannende strijd met maar liefst 295 andere bedrijven, wisten we onze titel van vorig jaar andermaal te verlengen en dat allemaal dankzij al onze trouwe lopers en medewerkers, die van deze editie opnieuw één groot feest maakten. 

Er wordt wel eens gezegd dat deelnemen belangrijker is dan winnen, maar als de overwinning zo mooi is, mag je toch even de tijd nemen om ze te beminnen. En zo dus starten we dit nieuwsbericht toch even met de loftrompet af te steken op onszelf en al onze geweldige lopers. We stonden aan de start als titelverdediger en finishten allemaal samen als titelverlenger. Na 16 pittige kilometers in en rond Antwerpen plaatsten we de dichtste achtervolger dan ook op een half uur achterstand. En daar mogen we terecht trots op zijn. 

Podium bedrijvenklassement 2022

1. Sportoase

in 7u26'37"

2. DAF Trucks

in 7u26'14

3. Cronos Groep

in 8u21'35

Sportoase, Antwerp 10 Miles

Bekijk ook
de beste beelden van de AG Antwerp 10 Miles 2022

Gaf jij samen met ons ook het beste van jezelf tijdens de Antwerp 10 Miles? Dan heeft onze fotograaf jou misschien wel gespot tussen de duizende deelnemers! Bekijk ons uitgebreide foto-album en spot jezelf tijdens jouw glorieuze sportmoment samen met Sportoase. 

Bekijk foto's
This image for Image Layouts addon

Lees meer
Volledige uitslag van het bedrijvenklassement

Bekijk het klassement
This image for Image Layouts addon

Lees meer
Benieuwd naar jouw eindtijd op de 10 Miles?

Ontdek hier jouw tijd
This image for Image Layouts addon

Wil jij ook een Healthy Company worden?

Fitte en gezonde medewerkers, ze zorgen niet alleen voor winst op de 10 Miles, ze doen dat ook dagelijks op de werkvloer. Een gezonde medewerker is immers efficiënter, alerter en verzuimt gemiddeld minder.

Met Healthy Company by Sportoase, willen wij daarin een helpende hand zijn voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitgewerkt voorstel op maat en kom te weten welke meerwaarde wij voor jouw bedrijf (en je ranking in het klassement komend jaar) kunnen betekenen.

Meer info

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij ons AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties