Koop je Rode Neuzenpin bij jouw Sportoase-centra en steun zo mee Rode Neuzen Dag 2021!

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Vanuit die wetenschap, zetten wij bij Sportoase ook dit jaar mee onze schouders onder Rode Neuzen Dag 2021, want als partner van jouw gezondheid, weten we als geen ander dat mentaal en fysiek welzijn hand in hand gaan.

Image
Image

Voor de derde editie op rij dragen wij bij Sportoase graag ons steentje bij aan de Rode Neuzen Dag, een initiatief van VTM, Qmusic, HLN en Belfius, om het mentaal en fysiek welbevinden van jongeren te verbeteren. In Vlaanderen kampt maar liefst 1 op 5 van de jongeren met psychische problemen. Nog een groter aantal onder hen, geeft ook aan zich lichamelijk niet goed in z’n vel te voelen.

Bitterharde resultaten waar niemand vrolijk van wordt. Daarom springen wij mee op de kar van deze actie en willen wij met onze bijdrage zorgen voor een kentering en meer middelen om jongeren te kunnen helpen en begeleiden. Als trouwe gezondheidspartner maken we dagdagelijks werk van het mee ondersteunen en versterken van eenieders immuniteit en fysieke paraatheid. Maar fysieke sterkte kan enkel aanwezig zijn als ook het mentale aspect genoeg verzorgd wordt. Dat ying en yang-evenwicht willen wij graag voor iedereen in balans brengen. Wil jij dat ook? Steun dan samen met ons Rode Neuzen Dag 2021. Koop jouw Rode Neuzenpin aan de balie van jouw favoriete Sportoase-centra en zorg zo met jouw bijdrage van 3 euro mee voor een fysieke en mentale gezonde generatie jongeren.

Image

Ander nieuws & acties