Get those summerfeelings! Sportoase geeft je de zomervakantie cadeau!

Gezien het weer van de laatste dagen zou je het misschien nog niet meteen zeggen, maar de zomer is weldegelijk volop aan de gang. Bij Sportoase schijnt gelukkig altijd de zon! Daarom geven wij jou de komende maanden de zomervakantie cadeau. Geniet van de summerfeelings bij Sportoase en doe je voordeel met onze speciale zomerse acties!

Doe je voordeel nu!

Image

Hoe vroeger, hoe voordeliger

Start met sporten in juli en krijg 2 maanden extra cadeau!

Maak optimaal gebruik van deze sportzomer en start al met sporten in juli. Bij aankoop van een jaarabonnement, krijg je er van ons kosteloos 2 maanden extra bovenop!

Start met sporten in augustus en krijg 1 maand extra cadeau!

Ook voor de iets minder vroege vogels hebben wij nog een zomers voordeel in petto. Koop je een jaarabonnement aan in augustus, dan verlengen wij dat met 1 maand extra. 

Verminder je instapkost, verhoog je summerfun

Tijdens onze Summerfeelings-actie geniet je bij aankoop van een abonnement bij Sportoase van 25 euro korting op je instapkosten. Een mooi extraatje, want in ruil daarvoor brengen we je lichaam volledig in kaart met onze Healthscan, waarmee we jou specifieke feedback kunnen geven en je extra kunnen begeleiden bij het behalen van jouw doelstellingen.


Ander nieuws & acties