Kids party

Het leukste verjaardagsfeestje? Dat vind je bij Sportoase! Uren glijplezier op onze spectaculaire glijbanen, een spannende duik in een virtuele wereld of een ontmoeting met een echte zeemeermin, bij Sportoase kan het allemaal! Geniet nadien samen met je vrienden van een lekkere snack en vier je verjaardag zoals nooit tevoren.

Kidsparty in Groot Schijn, Elshout, Philipssite of Stede Akkers: combineer een leuke activiteit met wat lekkers bij Foodmaker. 

  • Philipssite, Elshout & Stede Akkers: Pancakes met toppings naar keuze, Penne Bolognaise of Muffins telkens met appelsap of chocomelk.
  • Groot Schijn: Pancakes met toppings naar keuze of Muffins telkens met appelsap of chocomelk

In onze andere vestigingen kan er worden gekozen uit onderstaande formules waarbij een leuke activiteit kan worden gecombineerd met wat lekkers. Inbegrepen in de prijs:

  • Pannenkoekenpret: activiteit, pannenkoeken, 1 drankje, 1 ijsje, cadeautje voor iedereen, extra cadeautje voor de jarige.
  • Frietjesfestijn: activiteit, frietjes, gefrituurde snacks, 1 drankje, 1 ijsje, cadeautje voor iedereen, extra cadeautje voor de jarige.
  • Spaghettifestival: activiteit, kinderspaghetti (bolognaise), 1 drankje, 1 ijsje, cadeautje voor iedereen, extra cadeautje voor de jarige.

 

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden

klik hier voor de uitnodiging die je kan rondsturen aan al jouw vriendjes

Jouw spectaculair zwemfeestje bij Sportoase

voor €15,50 per persoon

Jouw zwemfeestje bij Sportoase? Dat is samen met je vrienden plezier maken in onze recreatiebaden, genieten van onze coole glijbanen en een heerlijke maaltijd. Maak je klaar voor een dag vol waterpret! 

Image

Ontmoet een echte zeemeermin!

voor €25 per persoon

 Altijd al eens een echte zeemeermin willen ontmoeten? Dit is jouw kans! Geniet van een uniek verjaardagsfeestje samen met een echte zeemeermin. Geniet samen van een heerlijke duik in het water en neem enkele leuke foto's voor achteraf. 

De schat van Davy Jones: een mythisch onderwatermysterie

voor €25 per persoon

Waar ligt de schat van kapitein Davy Jones begraven? Dat is de op te lossen vraag tijdens dit meeslepende onderwateravontuur. De kist met goud die de mythische kapitein verstopt heeft, is haast even groot als het plezier en avontuur dat je ervaart tijdens de zoektocht zelf. Ga per 4 de strijd aan met andere teams een haast je een weg richting de geheime verstopplaats. Slaag jij er met je team van stoere en slimme speurders als eerste in om het mysterie te ontrafelen? 

Ontdek de wondere onderwaterwereld met onze Virtual Reality-snorkelset

voor €25 per persoon

Hoe ziet het leven op de bodem van de zee eruit? Hoe groot is een walvis nu eigenlijk echt en leven er echt zeemeerminprinsessen in een onderwaterkasteel? Voel je gewichtsloos gedragen door de golven van de zee en laat je overweldigen door al die mooie onderwatertaferelen. Ontdek het antwoord op deze en nog veel meer vragen met onze Virtual Reality-snorkelset! 

Sportoase Kidsparty schaatsen

Een coole party op het ijs van Groot Schijn?

Al glijdend je verjaardag vieren? Dat kan in Sportoase Groot Schijn! 's Lands grootste en meest moderne schaatscomplex vormt de ideale locatie om je verjaardag te vieren. Beleef samen met je vrienden schaatsplezier op onze coole ijsbaan met discobol. 

Reserveer hier jouw feestje in Groot Schijn!
Sportoase klimmuur

Een avontuurlijk feestje op de klimmuur of in de Funoase van Philipssite?

Mag het wat avontuurlijker zijn? Dat kan in Sportoase Philipssite! Leef je volledig uit op onze klimmuur en kijk wie er tot boven geraakt. Toch wat hoogtevrees? Dan kan je je ook zeker amuseren in onze Funoase. Een avontuurlijke binnenspeeltuin met voor ieder wat wils. 

 

 

Reserveer hier jouw feestje in Philipssite!
Sportoase Kidsparty snorkelen

Ontdek de wondere onderwaterwereld van TODI by Sportoase

Een originele activiteit voor jouw verjaardag? Kom snorkelen bij TODI by Sportoase! Leer de kneepjes van het vak en ontdek onze wondere onderwaterwereld! Hoeveel verschillende vissen kan jij spotten? 

Reserveer hier jouw feestje bij TODI by Sportoase!