Word redder bij Sportoase

Een job met 100% werkzekerheid en toffe arbeidsvoorwaarden? Jazeker, ze bestaat! Meer zelfs, met onze redderscursussen in samenwerking met RedFed zorgen wij voor een A tot Z opleiding, waarbij we jou alle kneepjes van het reddersvak leren. En het beste van allemaal: wij financieren jouw volledige opleiding. Red jezelf dus van een saaie job en word redder bij Sportoase. Waar wacht je nog op?

Dit kan je van ons verwachten

Studeer af als redder in 3 weken tijd

In slechts 3 weken tijd scholen wij jou om tot een volwaardige topredder die klaar is voor de dienst. Dankzij ons efficiënte leertraject, krijg je in no-time alle benodigde vaardigheden onder de knie en heb je jouw reddersdiploma op zak.

We financieren jouw opleiding

We zorgen bij Sportoase niet alleen voor jouw opleiding, we financieren ze ook van A tot Z. Zo ondersteunen we jou maximaal in de verdere ontplooiing van jouw talenten.

100% werkgarantie vlakbij huis

Maak na je opleiding meteen een vliegende start, met 100% werkzekerheid vlakbij jouw thuis. Geef bij je inschrijving jouw dichtstbijzijnde Sportoase-vestiging aan en geniet zo van een ideale work-life balance voor na je opleiding.

Ontdek al onze opleidingen

Gedurende het ganse jaar organiseren wij over het hele land cursussen tot Hoger Redder. Ontdek hier alle info over al onze verschillende opleidingsmomenten. 

Sportoase Hallebad - Halle

van 1 t.e.m. 16/07/2022

Sportoase Zwem.com - Oudenaarde

van 18/07 t.e.m. 29/07/2022

Sportoase be-MINE - Beringen

van 10/09 t.e.m. 29/10/2022

Sportoase, waar redders thuis zijn

Wist je dat het vieren van de Dag van de Redder op 30 mei bij Sportoase ontstaan is? Sinds 2018 zetten wij al jaarlijks op deze dag onze zwembadhelden extra in de bloemetjes. De traditie is ondertussen al wijdverspreid geraakt over het ganse land, maar de mooiste Dag van de Redder, die beleef je toch nog steeds bij ons. 

Dat ondervond ook Hoger redder Vicky Wegge van Sportoase De Lo - Heist-op-den-Berg. Zij nam onze cameraploeg mee tijdens haar 'Dag van de Redder' en vertelde daarin honderduit over alle zaken die het reddersleven zo fijn maken bij Sportoase. Extra fijn om te weten is dat Vicky ook redster bij ons is geworden dankzij het volgen van onze redderscursus. Zo combineert zij nu haar oorspronkelijke job als baliemedewerkster met die van Hoger redder aan ons zwembad! 

>> Bekijk hoe Vicky haar job als redder beleefde tijdens de Dag van de Redder bij Sportoase

Sportoase: een unieke sportplek,
een unieke werkplek

Een saaie job? Die zal je bij ons niet snel vinden. Bij Sportoase gaan we namelijk voor work hard, play hard. Dagelijks zorgen we zo niet alleen voor een gezond ontspanningsmoment voor onze leden, maar ook voor onszelf. Om die missie waar te maken, bieden wij als grootste gezondheidspartner van het land maximale ondersteuning aan.

Zo zorgen wij er onder meer voor dat onze medewerkers kunnen sporten tijdens de werkuren en belonen we hen met extra vakantiedagen naarmate ze ook sporten na de werkuren.

Ontdek alle voordelen

Waarom we uniek zijn als werkgever

We laten onze medewerkers sporten
tijdens de werkuren

We belonen sporten met extra
vakantiedagen

Enorm veel doorgroeimogelijkheden in
een enorm snel groeiend bedrijf


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen