Take care of your health, start met sporten bij Sportoase en doe je voordeel!

Because we care. Omwille van die korte maar krachtige leuze hebben wij voor jou een groots gamma aan workouts en sport- en beweegsessies klaarstaan, en dat aan een mooi voordeeltarief. De coronalockdown heeft ons dan ook fameus uit ons lood geslagen. Ruim 250 dagen waren de deuren van jouw favoriete sportcentra gesloten. 250 lange dagen waarin het coronavirus wrat aan onze immuniteit en gezondheid. Hoog tijd nu dus om terug te slaan, en dat doen we bij Sportoase met volgende speciale voordeelacties tot 30 juni. 

Image

Start met fitnessenaan 1 euro

Bij aankoop van een fitnessabonnement naar keuze, betaal je bij de grote heropening van 9 juni nog maar slechts 1 euro aan instapkosten, in plaats van de gebruikelijke 80 euro. Een groot verschil qua prijs, maar niet qua aangeboden kwaliteit. Fitnessen doe je, net zoals al onze andere leden, op de beste toestellen en onze coaches zullen je maar wat graag bijstaan met raad en daad tijdens jouw op maat gemaakte schema van The Sportoase Journey, na een grondige analyse in onze Healthscan. 

 

 

Ook mensen met een beurtenkaart, kunnen van een speciale promotie genieten bij aankoop vanaf 9 juni. Hen doen we namelijk 2 beurten extra cadeau. Deze actie is geldig op alle type beurtenkaarten, exclusief diegene die bestemd zijn voor kinderlessen.

Koop een beurtenkaart en krijg2 beurten extra

Je nieuwe jaarabonnement verlengen we met1 maand extra

 

 

Omdat we bij Sportoase graag een duurzame relatie met onze leden aangaan en ook mee willen zorgen voor resultaten en comfort op de lange termijn, hebben we ook een speciale promotie in petto voor leden die een nieuw jaarabonnement aankopen. Hen trakteren we op een kosteloze verlenging van één extra maand sport- en bewegingsplezier bij Sportoase. 

 

 

 

The Sportoase Journey: jouw persoonlijke opvolgtraject

Bij Sportoase is jouw doel ons doel! Daarom introduceerden we met onze coaches The Sportoase Journey. Met dit persoonlijke en op maat gemaakte schema zorgen we er samen voor dat je doel ook effectief realiteit wordt! Starten doen we hierbij met het in kaart brengen van jouw hele lichaamssamenstelling. Zo meten we onder andere je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa, belasting op je spieren etc. Deze gezondheidsanalyse treedt bij tot de opmaak van een trainingsschema dat helemaal op jouw lichaam is samengesteld en zo de basis vormt voor jouw unieke traject bij Sportoase. Deze doorgedreven analyse zorgt ervoor dat je meteen een stap dichter bij je persoonlijke gezondheidsdoel bent.

Klik hier voor meer info over The Sportoase Journey

Sportoase Healthclub, jouw veilige sportplek

Maak kennis met de Sportoase Healthclub, jouw veilige en vertrouwde sportomgeving. Al onze centra beschikken over de modernste fitnesstoestellen en trainingssoftware. Onze opgeleide coaches zijn allemaal geschoold tot experten in hun vakgebied en delen hun kennis en expertise maar al te graag jou, in de vorm van een op maat gemaakt trainings- en lifestyle-schema. Sporten doe je bij ons met andere woorden in alle comfort en vertrouwen, net zoals je dat ook doet in alle veiligheid. Dankzij het AIR-systeem ben je in al onze healthclubs verzekerd van een goede luchtkwaliteit. 

Sportoase Healthclub          AIR-systeem by Sportoase

Algemene actievoorwaarden

Deze actie kadert onder de algemene actievoorwaarden van Sportoase. Meer info daarover vind je hier terug. 


Ander nieuws & acties