Wie wordt de nieuwe kampioen op het BK Bommetje?

Zondag 7 januari 2024 kronen wij bij Sportoase de nationale kampioen in het bommetjes-springen. Benieuwd wie zich in Sportoase Philipssite kroont tot de trotse opvolger van Loure, Warre en Liam en zo met de gegeerde prijzen naar huis mag gaan? Kom het dan live mee ontdekken op onze tribune aan het zwembad. 

Strijd der titanen in grote finale

De langverwachte finale in Sportoase Philipssite is er eentje tussen de absoluut beste bommetjesduikers die zich eind 2023 wisten te plaatsen op de kwalificatierondes in Roeselare, Leuven en Brasschaat/Schoten. Zij kunnen nu na een breakperiode opnieuw hun beste kunstjes tonen in de grote finale. 

Jury met daarin special guests

De spectaculaire sprongen van onze topfinalsten zullen door een onafhankelijke jury beoordeeld worden op basis van drie criteria, zijnde het aantal spetters, de hoogte en de creativiteit van de sprong. In onze jury zal er ook plaats zijn voor een special guest, die tijdens de finale als bommetjesexpert mee zal jureren. 

Toeschouwers en begeleiders welkom

Een grote finale vraagt natuurlijk om grote belangstelling. Daarom zal de tribune opengesteld worden voor het publiek. Iedere finalist heeft daarnaast ook recht op 1 begeleider aan het bad, zodoende hij of zij zich in alle rust en vertrouwen volop kan focussen op de wedstrijd. 

HET STRIJDTONEEL Sportoase Philipssite

HET STRIJDTONEEL
Sportoase Philipssite

Naast springplanken heeft ons sportcomplex in hartje Leuven nog heel wat meer in petto voor een ontspannen dagje weg. 

Ontdek alle faciliteiten

Zo was het de vorige keer

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Ander nieuws & acties