10 Miles, 100% enthousiasme. Herbeleef de topeditie van de AG Antwerp 10 Miles 2021

"Het was top!" Soms volstaan slechts 3 woorden van een enthousiaste deelnemer om iets perfect te omschrijven. De AG Antwerp 10 Miles 2021 gaan de geschiedenisboeken in als een topeditie, met een toporganisatie, een top herfstweertje, een top crew voor en achter de schermen en bijna 400 top deelnemers onder de vlag van Sportoase. Op deze pagina blikken we nog een keer met veel vreugde terug, maar kijken we ook al reikhalzend uit naar volgend jaar, om opnieuw samen met jullie het beste van onszelf te geven in de prachtige Stad Antwerpen!

AG Antwerp 10 Miles 2021 in beeld

Bekijk nog meer foto's van de AG Antwerp 10 Miles in onze uitgebreide fotogallerij met maar liefst 444 foto's. Spot jij iemand bekend? 

Jouw resultaat op de Antwerp 10 Miles

Je eigen resultaat of dat van je deelnemende vrienden/familie nog eens (her)bewonderen? Dat kan via de website van de 10 Miles. Klik op onderstaande knop, voer je naam of borstnummer in en check jouw resultaat of dat van je favoriete loper online! 

 

Ontdek je resultaat hier

Volgend jaar nieuwe afspraak op 24 april?

De loopmicrobe laat ons niet meer los! Bij Sportoase kijken we dan ook al reikhalzend uit naar de editie van volgend jaar. 24 april 2022 kan daarbij al best in het rood omcirkeld worden in je agenda, want op die dag slaan wij opnieuw onze tenten op in Antwerpen voor een nieuwe AG Antwerp 10 Miles! Eveneens de moeite waard om te noteren in je agenda is zondag 13 februari. Dan starten we met Antwerpen Loopt opnieuw met onze begeleiding bewegingssessies in aanloop naar de 10 Miles. Meer info hierover volgt snel!

 


Ander nieuws & acties