Schrijf je in voor onze jobdag op 8 juni voor Sportoase Groot Schijn

Wij danken jullie voor de massale interesse en instroom aan sollicitaties voor onze vacatures in het nieuwe gezondheidsparadijs Sportoase Groot Schijn. Door de grote interesse, zijn de plaatsjes voor op de jobdag op dinsdag 8 juni enorm schaars geworden. Hierdoor is het voor sommige functies niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor een eerste intake-gesprek. Enkel voor de vacatures van Redder en Redder Trainee zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Voor de andere vacatures mag je nog wel steeds je cv plus motivatiebrief naar ons opsturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dinsdag 8 juni organiseren we in Park Groot Schijn een jobdag voor Sportoases nieuwste gezondheidsparadijs. Op deze sit-in houden we een eerste intake gesprek met mogelijks potentiële en geïnteresseerde medewerkers. Behoor jij tot die categorie en droom je al langer van een job binnen een een sportieve omgeving? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor onze jobdag! 

Sportoase vormt als werkgever een thuis voor zeer diverse profielen, voor zowel halftijdse als voltijdse jobs. Benieuwd welke rol jij zoal kan vervullen in onze nieuwe topteam dat gehuisvest wordt in 's landse grootste sportparadijs? Check dan gauw onderstaande vacatures en hopelijk zien we je snel!

Schrijf je nu in!

Image

Sportoase Groot Schijn zoektonderhoudsmedewerkersbaliemedewerkersfitnessmedewerkersreddersredders traineegroepslesgeverszwemlesgevers

Wij investeren in jouw toekomst. Wordt redder trainee bij Sportoase!

Geen amusante en zorgeloze zwembeurten zonder heldhaftige redders. Daarom organiseren wij bij Sportoase extra opleidingen om van jou de held van het zwembad te maken. 

En die transformatie tot redder kan snel gaan. Na ons verkennend intake gesprek op 8 juni, kan je jezelf opgeven om deel te gaan uitmaken van ons opleidingstraject. Op zaterdag 26 juni starten we dan vervolgens al met een eerste van een hele reeks van cursusmomenten in het zwembad van het naburige Sportoase Elshout in Brasschaat/Schoten. 

Tijdens de zomer is er ook nog de mogelijkheid om een snelcursus tot hoger redder te volgen in Brasschaat/Schoten. Deze stoomcursus vindt plaats van 14 tot 22 augustus. 

Opleidingstraject tot redder bij Sportoase

8 juni 2021

Intake gesprek op Jobdag

8 juni 2021

26 juni 2021

Eerste opleidingsmoment in Sportoase Elshout

14 augustus 2021

Start snelcursus redder

14 augustus 2021

22 augustus 2021

Einde van de snelcursus, onze opgeleide redders zijn nu klaargestoomd om hun examen af te leggen. 

Treedt mee binnen in het paradijs

Sportoase Groot Schijn wordt de nieuwe maatstaf wat betreft sport-en bewegingssites. Zelfs nog voor de grote opening, wist ons nieuwe gezondheidsparadijs al een prestigieuze prijs weg te kapen bij de Belgian Construction Awards in de categorie BIM Public Project Award. In Groot Schijn ga je met andere woorden aan de slag kunnen gaan in het beste wat ons land te bieden heeft op het vlak van sport, beweging en gezondheid en dat met de nieuwste en beste materialen en installaties. Hoe dat er allemaal gaat uitzien, krijg je hieronder alvast een eerste impressie van. 

Aanwezigheidsformulier jobdag

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Maak minstens 1 keuze.
Je document mag maximaal 2mb zijn. Alleen volgende bestandsformaten zijn toegelaten: .doc, .docx of .pdf
Invalid Input

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen