Dit zijn jullie favoriete voornemens!

We trokken op onderzoek en leerden meer over jullie goede voornemens!
De volgende vijf kwamen het vaakst bovendrijven.

1. Afvallen

Met stip op nummer 1 staat het goede voornemen om af te vallen. Of het nu is om de extra kerstkilo's kwijt te raken of dat er al langer het plan was om af te vallen: hoe dan ook grijpen veel mensen na de feestdagen de kans om hun levensstijl te verbeteren door meer te bewegen en gezonder te eten. Een dieet volgen kan snel resultaten opleveren op de weegschaal. Bij Sportoase raden we echter aan om je algemene levenswijze licht aan te passen!

Spring gerust binnen in onze fitness en praat er (geheel vrijblijvend) over met één van onze coaches!

2. Meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden

Het hebben van een druk leven zorgt ervoor dat we onze familie en vrienden minder vaak zien dan we eigenlijk zouden willen. Veel mensen willen in het nieuwe jaar daarom meer tijd vrijmaken voor familie en vrienden.

Waarom deze twee meest populaire voornemens niet combineren? Kom samen Sporten. Elk lid van Sportoase krijgt de mogelijkheid vrienden uit te nodigen dankzij de 'Bring-a-Friend-vouchers' van Sportoase. Één sportieve vriend is leuk, maar afwisseling van sportpartner is nog interessanter! Bovendien zorgt samen sporten ervoor dat je makkelijker weet vol te houden. Twee voornemens in één klap!

3. Beter omgaan met geld

Geld speelt een grote rol in ons leven. niet gek dus dat dit voornemen populair is voor het nieuwe jaar. Wie goed met geld omgaat, zal meer over hebben om leuke dingen te doen of te sparen.

Investeren in je gezondheid is de beste (financiële) investering die je kan maken. Bovendien zijn er geregeld spectaculaire promoties die ervoor zorgen dat je méér geniet voor nog minder!

4. Stoppen met roken

Een klassieker. Roken heeft veel nadelige gevolgen voor je gezondheid én voor je portemonnee. Het nieuwe jaar is voor velen dan ook een reden om te (proberen) stoppen met roken.

We horen vaak dat personen die stoppen met roken het negatieve effect op de weegschaal aflezen. Dat hoeft zo niet te zijn! Start met fitness of zwemmen in deze zelfde periode. Je lichaam zal snel aangeven te profiteren van de extra zuurstof. Je energiepijl zal in de eerste fase na het stoppen sterk de hoogte inschieten!

5. Relaxter leven

Als je veel stress hebt in je leven, is het belangrijk om af en toe even op adem te komen. Veel mensen willen dan ook minder stress en meer rust in 2020.
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Naast de dagelijkse stress én de sportieve inspanningen, is het belangrijk om je lichaam de nodige rust te gunnen!

Bij Sportoase kan je terecht voor een deugddoende sauna, stoombad of meer. Bovendien zijn onze yoga-lessen de perfecte manier om de dagelijkse stress helemaal te vergeten.

 

Start goed en breng ons dit weekend tijdens de Experience Days een vrijblijvend bezoekje

Nog tot en met 19 januari geniet je bovendien van de allerbeste promoties

voornemens2020


Gepubliceerd in: Blog

Meer blog artikelen