Wie wordt de nieuwe kampioen op het BK Bommetje?

Op de nationale feestdag kronen wij bij Sportoase de nationale kampioen in het bommetjes-springen. Benieuwd wie zich in Groot Schrijn kroont tot de trotse opvolger van Frans Ams, Alexander Klaver en Stefaan Andries en zo met de gegeerde gouden badmuts naar huis mag gaan? Kom het dan op donderdag 21 juli vanaf 14u00 live mee ontdekken op onze tribune aan het zwembad. 

Strijd der titanen in grote finale

De langverwachte finale in Groot Schijn is er eentje tussen de absoluut beste bommetjesduikers die zich eind 2021 wisten te plaatsen op de kwalificatierondes in Roeselare, Leuven, Antwerpen  en Brasschaat/Schoten. Zij kunnen nu na een breakperiode opnieuw hun beste kunstjes tentoon spreiden in de grote finale. 

Jury met daarin special guests

De spectaculaire sprongen van onze topfinalsten zullen door een onafhankelijke jury beoordeeld worden op basis van drie criteria, zijnde het aantal spetters, de hoogte en de creativiteit van de sprong. In onze jury zal er ook plaats zijn voor een special guest, die tijdens de finale als bommetjesexpert mee zal jureren. 

Toeschouwers en begeleiders welkom

Een grote finale vraagt natuurlijk om grote belangstelling. Daarom zal de tribune en het balkon op verdieping 2 opengesteld worden voor het publiek. Iedere finalist heeft daarnaast ook recht op 1 begeleider aan het bad, zodoende hij of zij zich in alle rust en vertrouwen volop kan focussen op de wedstrijd. 

HET STRIJDTONEEL Sportoase Groot Schijn

HET STRIJDTONEEL
Sportoase Groot Schijn

Naast springplanken heeft 's lands grootste en meest moderne sportcomplex nog heel wat meer in petto voor een ontspannen dagje weg. 

Ontdek alle faciliteiten

Zo was het de vorige keer

Waarom we uniek zijn in wat we doen

fitness en zwemmen
in 1 abonnement

veilige sportomgeving
dankzij AIR-systeem

versterking van
gezondheid & immuniteit


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen

Word redder bij Sportoase

Een job met 100% werkzekerheid en toffe arbeidsvoorwaarden? Jazeker, ze bestaat! Meer zelfs, met onz...