Bij Sportoase krijgt elke uitdaging minstens 2 maatregelen!

Image

De laatste maanden worden we allemaal overspoeld door informatie, wetgevingen en richtlijnen. Bij Sportoase doen we er alles aan om de steeds veranderende situatie helder te communiceren.

Deze uitzonderlijke tijden vragen professionaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Op die manier staat het volledige team van Sportoase klaar om samen met jou te werken aan een gezonde toekomst!

Vanaf dag één gaat Sportoase verder dan wat de veiligheidsraad oplegt. Zo zie je dat voor elk probleem of obstakel dat we ondervinden, we klaarstaan met twee, drie of meerdere oplossingen!

#BecauseWeCare

Nood aan duidelijke communicatie?

Sportoase communiceert de interne richtlijnen zeer duidelijk via informatieborden, TV-schermen en vloersignalistie.

Bovendien communiceren we alle zaken meteen via onze website, sociale media en nieuwsbrief.

Het opsporen van mogelijke risico's

Elke bezoeker, leverancier of werknemer moet voorbij een temperatuurscan wanneer hij/zij Sportoase wil betreden. Wanneer deze scan niet groen kleurt, zal deze persoon de toegang ontzegt worden.

Ook onze coaches houden een oogje in het zeil en durven bezoekers aanspreken wanneer ze mogelijke risico's opmerken.

Ontsmetten

Bij het betreden van elk Sportoase-centrum kan elke bezoeker meteen de handen ontsmetten. Ook verder in het centrum hebben we dispensers aangebracht.

Al onze leden die komen fitnessen krijgen een persoonlijke spuitbus waarmee ze de toestellen ontsmetten voor én na gebruik.

Onze medewerkers hanteren een aangepast poetsschema.

Social distancing

Vanaf dag één van de crisis sprak men over "social distancing". Ook bij Sportoase is het bewaren van de correcte afstand een evidentie geworden. Zo is er vloersignalisatie, enkelrichtingverkeer en een capaciteitsbeperking van 30%(!).

De toestellen in onze fitness-centra werden uit elkaar geplaatst of we plaatsten schermen tussen de verschillende toestellen.

Contactloze werking

Om het risico tot een minimum te beperken, is behalve social distancing ook het vermijden van ander contact erg belangrijk. Zo zijn onze medewerkers van het onthaal steeds volledig afgesloten van onze bezoekers. Dankzij digitale kaartlezers die de bezoekers kunnen hanteren en de vraag tot contactloos betalen, creëren we een zeer veilige omgeving.

Beperken van aerosols

Het virus wordt in bijna alle gevallen overgedragen door de uitgeademde lucht. 
Sportoase is daarom voorzien van doorzichtige schermen tussen de fitnesstoestellen. Andere toestellen werden dan weer extra uit elkaar geplaatst.

Al onze bezoekers zijn steeds verplicht om een mondmasker te dragen wanneer ze zich doorheen het sportcentrum verplaatsen. Ook onze medewerkers dragen een masker op elk moment.

Luchtkwaliteit

Om alle aanwezigen in onze centra extra te beschermen voorziet Sportoase in al haar centra een constante luchtverversing met 100% buitenlucht.
Bovendien is er een voortdurende meting van de luchtkwaliteit bij Sportoase.

Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen